有冇長沙灣/深水埗 樓上骨/祕密房推介

收藏  |  訂閱
5  212.8k

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-10 12:59 AM 發表 查看引用來源
深水埗,長沙灣都試過,手骨最好都係協XX廈C室A房個囡囡。年紀四十中後,大媽樣不過樣算可接受,小肥,唔殘,人品誠實又乖,建立良好關係後會好正,地方乾淨,似住家咁,骨床唔闊,按摩時可抽到水。我幫趁有一年,手勢極好,當正骨按都得,人又乖 ...
係咪即係阿紅,佢粒lin仲keep好正好好啜!

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-10 01:11 AM 發表 查看引用來源
另外一個幫趁一段時期就喺長沙灣青X道有好多樓上骨嘅唐樓,喺2樓B囡囡。其實手骨一般,但三十中後,大陸新移民自力更新,樣幾好,吸手波,雙lin好細好少女feel,整體身栽幾好。可惜近期疫症關係戴罩開工。一定要幫襯多幾次,部署好要 ...
揾日去試下先!多謝師兄分享

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-10 01:33 PM 發表 查看引用來源
你懂的👍🏻
不過事先聲明,唔係賣廣告的。
但紅佢有時腰痛唔開得工,記得記低佢電話號碼,有時會做一兩個熟客一日,唔開141的。
Amy要慢慢來,怕你依家第一次去會失望,唔好太猴琴。
籮霸就真係熱愛籮柚人士福音,但我只去過一次,印 ...
認同師兄所講的經驗!

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-11 02:11 PM 發表 查看引用來源
長沙灣樓上骨嚟講其實論樣貌身材,曉詩ok,三十頭少婦,按骨足鐘,但只會循序漸進式按,唔識重點按需要穴位,而且起機只俾五分鐘,又冇解甲又唔中意俾人玩lin 又著熱褲,又冇rpp ⋯⋯好似我啲唔太中意玩全套,想慢慢玩調情前奏,聞下女人 ...
師兄我同你一樣都係唔鍾意玩全套,我享受玩前奏咁!

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-23 02:58 PM 發表 查看引用來源
今日終於試咗傳說中的阿菲。
係足鐘,老實女人一個,四十中後(佢個仔都十五),個樣其實有啲似「阿珍」(功夫嗰個),手勢還可以,都舒服。最特別係會伸手指入屎眼裏面按前列腺,有問題人士大概會覺得好舒服。全程係廣東話,不過第一眼見 ...
多謝師兄報告好詳細,有機會都想試下!

近期係市道好靜,好似冇乜師兄上嚟推介

前往最後回覆