有冇長沙灣/深水埗 樓上骨/祕密房推介

收藏  |  訂閱
23  212.9k

引用:
原帖由 april3218 於 2020-11-12 23:53 發表 查看引用來源
係,講真揾得佢我冇諗過開大所以從來冇主動問過佢
大概係佢搬咗去依家個竇之後第一次揾佢又話咩以前嗰度隔音唔好,有時好想搞嘢都冇得搞,跟住講下講下佢就撩我囉
家用我有問佢要俾多幾多佢又話唔駛俾喎,咁我當俾貼士加多張 ...
難道佢叫得好狂野,要隔音好先攪得嘢架。
師兄齋揼三粒鐘收7嚿? 咁咪砌埋8嚿落樓。

引用:
原帖由 april3218 於 2020-11-13 07:18 發表 查看引用來源
有時連埋上去坐下傾下偈佢又唔趕我走先有3個鐘姐,佢dup多咗時間唔會收多我錢嘅。佢嗰陣一般雙鐘連埋p2先收4魚,又超晒時又做埋全套我通常都俾6魚
咁師兄呢個價都好耐之前,我上次搵佢都12月,當然佢搬咗喺福華加價至5嚿90分鐘,不過個次後面個客未到,佢揼咗超過120分鐘,同埋自推淋巴減咗返30磅,條開工熱褲都見好鬆動,但佢自己都話減咗磅冇咁夠力揼。

引用:
原帖由 april3218 於 2020-11-13 11:05 發表 查看引用來源
講起大波有冇人幫襯開太子Elaine
有幫趁過,不過唔係幫趁開,Elaine唔易約,聽聞做到舊歷年前下架﹗想試趁早及預早約,而家收山更難約﹗

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-11-23 00:43 發表 查看引用來源
師兄好正骨既話,分享個比你最近試過,欽州街差館對位,咖哩店隔離樓上骨a,樣就.……C九1名,不過正骨堅好力,穴位快而準,享受正骨真吾錯,足鈡45分鍾,劏房嚟講算1流,地方大幹淨企埋,價$同下面髮仔差吾多,2舊+5草,part2普普通通 ...
2嚿+5草=45分鐘,5草係HJ? 咁有冇90分鐘plan,收幾多?需要預約嗎?

前往最後回覆