有冇長沙灣/深水埗 樓上骨/祕密房推介

收藏  |  訂閱
9  212.8k

引用:
原帖由 幸運鑽石 於 2020-10-21 14:08 發表 查看引用來源
大台有廣告叫Lily,前年去過一次,手掌夠大,手指公好有力,夠晒經驗。技術好吾好自己去試先知。
吾好就係按摩床比較闊,双手不可垂下
師兄,呢個Lily都係泰婆?

引用:
原帖由 幸運鑽石 於 2020-10-23 16:41 發表 查看引用來源

不是泰婆
係咪大埔道嗰個Lily?

引用:
原帖由 幸運鑽石 於 2020-10-23 19:32 發表 查看引用來源

四台廣告 桂林街
咁我知,佢以前喺佐敦我dup過,好似一般般冇咩特別。

引用:
原帖由 entryprofit 於 2020-10-23 20:43 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 entryprofit 於 2020-10-21 23:52 發表 查看引用來源

呃鐘
寫明90分鍾,結果一個鐘吾夠,
出離玩無謂拗,臨走膶佢,佢話sometime yes sometime no 喎,吹脹,
雖然其他泰泰 ...
呢類泰婆應該主力開大,唔係幾肯揼骨。

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-10-23 21:48 發表 查看引用來源

師兄,佢哋呢啲泰泰,應該只係識聽識講,若果你唔係語音留言,佢哋睇唔明就索性唔覆,所以或者直接打電話約。
嗰個Ada我翻譯埋泰文send俾佢佢都冇覆

引用:
原帖由 entryprofit 於 2020-10-24 18:31 發表 查看引用來源

咁小弟推薦長樂阿菲
約30-40,普通話,順眼清純身裁正,
只有pt2手作冇全套

她之前在鴨記,幫襯過多次
地方keep得幾亁淨企理,
按功中上,有heart,一定足90分鐘
有段時期小弟一個月去5-8次
有D沈船,
佢果時多數著牛仔熱褲

最難 ...
請問呢個阿菲part2起機技術得唔得?

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-11 14:24 發表 查看引用來源
長沙灣仲有個Ella同杏子我都有試過,順便報告埋。但我有一段時間冇搵佢哋,因為各自都只係試過兩次咋。
講Ella先,四中後,少少膠樣,假波,骨技合格,但part2因打假波要俾黃牌,lin 唔掂得,下路守得好緊,算了兩次加埋兩黃一紅要趕出場 ...
師兄,杏子對波大唔大呀?

椰子油係咪叫Coco? 以前去過好似冇咩特別,不過記得佢對波都幾大。

引用:
原帖由 kfc9902 於 2020-11-12 17:14 發表 查看引用來源
請問有冇師兄試過長沙灣電約coco在網上面睇都好大波
有,煙剷婆黎,身型橫大件,波不特別大。不過骨技合格,有心按,足鐘,身體每個位都按足唔會揸流攤。

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-11-12 21:02 發表 查看引用來源

師兄所講個幢WS樓,聽聞過主理人係咪好似係40吋空個位,營運就似8折的士咁,自己做埋一份,開工hea揼及狂接call,喺同幢樓內有幾個7日鮮,佢負責接call分流,所以同一個電話都未必係固定一條女。 ...
40空?係咪咩原原?呢件伏到仆晒街。

前往最後回覆