結紮

收藏  |  訂閱
23  2.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-10-9 02:29 PM 發表 查看引用來源
我有o野想問...   
紮o左之後有無口爆過? 對方有無話味道口感有咩唔同到?
味道、濃稠度、出貨量,口感完全冇變。性慾亦冇影響。

小弟親自測試!大王放心紮。

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-10-26 00:12 發表 查看引用來源

味道、濃稠度、出貨量,口感完全冇變。性慾亦冇影響。

小弟親自測試!大王放心紮。
你紮左啦?即係冇限中出😏

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-11-20 02:18 AM 發表 查看引用來源
你紮左啦?即係冇限中出😏
係,阿寶。

原本個如意算盤係:從此以後放心中出老婆。另一個更重要嘅考慮係,方便食女,以後可以放心中出其他女性。

可惜呀!一場疫症打亂哂計劃。

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-11-20 14:10 發表 查看引用來源

係,阿寶。

原本個如意算盤係:從此以後放心中出老婆。另一個更重要嘅考慮係,方便食女,以後可以放心中出其他女性。

可惜呀!一場疫症打亂哂計劃。 ...
係咪相熟性伴侶先,如果唔係,佢唔會隨便畀你中出,有,你都唔敢唔帶套。

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-11-20 14:10 發表 查看引用來源

係,阿寶。

話時話扎咗真係放心好多,隨時可以中出老婆又唔怕有手尾跟,老婆又可以安心享受。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-20 15:40 發表 查看引用來源

話時話扎咗真係放心好多,隨時可以中出老婆又唔怕有手尾跟,老婆又可以安心享受。
是,就是可以無限中出,放低了一層會懷孕的心情,而且刺激感比戴套真係好好多,但會比戴套易射,所以要控制好。

引用:

係,阿寶。

咁最終師兄有無食到女?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-20 05:38 PM 發表 查看引用來源

係咪相熟性伴侶先,如果唔係,佢唔會隨便畀你中出,有,你都唔敢唔帶套。
當然啦喂。其實無論戴唔戴套都一樣。

我記得以前有啲女會建議插一陣先戴,小弟唔肯。即使係安全食物,但我更怕搞大人個肚。回想返,而家極度後悔呀真係。唉,冇生姦人,又冇真性中出,技術上好似唔算屌過。

引用:
原帖由 Kayako18 於 2020-11-21 12:18 PM 發表 查看引用來源
咁最終師兄有無食到女?
Err...你話呢?

對搵食嘅人嚟講...2020係令人非常難忘嘅一年,though not in a good way.

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-11-24 11:11 發表 查看引用來源

當然啦喂。其實無論戴唔戴套都一樣。

我記得以前有啲女會建議插一陣先戴,小弟唔肯。即使係安全食物,但我更怕搞大人個肚。回想返,而家極度後悔呀真係。唉,冇生姦人,又冇真性中出,技術上好似唔算屌過。 ...
之前老婆冇食避孕藥,我都係上半場唔戴套插佢,下半場先戴返個套, 一直都好安全無問題。

前往最後回覆