回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
13  234.0k

brother 真係性福常在, 17 歲已可以玩成甘. 我都 50, 17歲時只係一舊飯

好精彩, 多謝分享先

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-4 22:10 發表 查看引用來源
話說早排約咗廿幾年冇見嘅朋友食飯(化名偉仔),講返童年往事,以前住公屋,一家7口,間房得塊布遮住,有一日來搵我玩,個年佢13歲左右,我唔係屋企,佢唸住入房睇吓我係唔係度,一揭起塊布,佢話見到我家姐(20歲)換緊衫,佢全身淨係著住條黑色 ...
好有性福, 識玩有排玩.

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-6 15:28 發表 查看引用來源
個陣有個姚C9,3x歲,樣靚,記得佢老公做製衣廠,我十一、二歲時,好鍾下晏去佢屋企玩,因為佢下午抺地,佢係冇帶bar架,唔知佢有心定冇意,專登係我前面抹完又抹,從衣領望入去,連兩粒的都睇埋,細個打飛機都成日唸住佢架! ...
我老婆宜家響屋企都係甘,好鬼正

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-7 11:55 發表 查看引用來源
我現在有件50左右人妻,又是差不多咁身形
唔錯唔錯. 我都岩岩50, 識左條女大我幾日, 算 fit, 同之前夫分開o左, 同幾好小, 幾好反應, 不過梗係要用O下錢

係呀, bro. 問過佢, 佢話剩係俾我睇. 佢慣左平時響左屋企唔著, 話 free  d

男人要搵多野玩先得

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-9 09:24 發表 查看引用來源
那些年跟長輩回鄉,直通火車到廣州後還要坐車到鄉鎮,住在親戚家中,屋很大但好簡陋,熱天又熱只有把爛鬼風扇,睡不著走出房外揾水飲,發現姑媽把聲夾雜著"唔好啦" "你好鬼衰架"
我又好奇咁去裝下乜事,親戚安排姑媽佢住另一個房,而 ...
, 除褲即插,

好正, 著到好後生甘

引用:
原帖由 wkm68 於 2020-11-13 15:10 發表 查看引用來源
其實女人自己食得落就係好好,年青既有青春氣色,肉體又嫰滑緊緻D,熟女則女人味濃,身材 keep 得幾好同少女比都係差D,總之各有各好
好岩, 40 同 50 已好唔同. 40 仲可能要氹下, 50 一開始已自動波

前往最後回覆