回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
32  233.9k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-15 21:28 發表 查看引用來源
小弟而家已年過半百,sp有3個😋
一個30+
一個40+
一個已50有6
勿见笑,小弟對成熟女性好有渴求
30+的交往未算長久
40+這個已維持左两年
50+的最長了,已有8年 ...
點解你有咁多 sp, 你有沒有結婚,點識咁多 sp

可否介紹

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-16 12:29 發表 查看引用來源
還未講到我在神州大地的經歷
太多了,都不知從那說起~
文筆不好,又東一忽西一忽的,請见諒
你幾時講神州經歷,等你

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-17 07:24 發表 查看引用來源
先多謝支持
其實我真是不羡文筆表達的,過獎了~
由上大陸工作,東莞同廣州都是經常駐守地,公司有辦公室在廣州,而工廠生產地就是東莞,那些年的東莞厚街,同虎門等都是港人涉獵的熱門地,有幸經歷了那滿街滿巷都是群鶯亂舞年代,新 ...
你在神州做什麼工作,在神州住了幾耐

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-17 15:59 發表 查看引用來源
內地女人好多好識做作,叫床都叫得好誇張🤭
港女就率性真d,各有千秋,各花入各眼
點解你在神州食到咁多人妻

回來未,等你回來續寫

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-5 19:55 發表 查看引用來源
回想我中一時,吼佢就返工,第一次裝家姐換衫,見佢除咗個胸圍,著住條好細條嘅底褲,咁大個仔第一次見到女人對奶,真係心臟病發咁滯,之後我覺得佢知我裝佢,有勿理由冇帶罩重慢慢係搵衫! ...
點解會除了胸圍?? 返工煥胸圍!?

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-6 17:49 發表 查看引用來源
之後某D原因,搬左去同家姐、姐夫一齊住,驚喜日子終於開始.
咁你講少少來聽下

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-7 08:20 發表 查看引用來源
所以我前度有39D,不過現任就得36D,前度我曾經在其他网上貼過佢相,吊帶背心下都好震撼,仲有係我都好愛屌熟女,50+我都唔介意屌,當然係仍然風韻尤存又是巨乳娘先得🤤 ...
還有冇得睇,想睇....

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-7 08:56 發表 查看引用來源
果時姑媽有比我用手玩佢下面,只限用手同口啜佢下面,而佢都係用手幫我搞小弟弟,直至17歲那年就真係屌左姑媽啦
當年你姑媽幾多 歲?

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-7 11:08 發表 查看引用來源
此為借圖
身形有幾分似
你姑媽當年身材好正??

前往最後回覆