回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
32  233.9k

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-7 14:23 發表 查看引用來源
那些年都係用相機影相,我記得18歲那年買左部細細的相機,有次陪姑媽去游水,果時仲系租用沙灘的舖仔存放衣物,同時又可以使用佢地木板簡格的沖身設備,我記得同姑媽二人迫埋一起共同沖身添🤭
沖完身換上衫時,我好百厭咁整濕左 ...
有冇相, 大家都想看看

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-7 11:47 發表 查看引用來源
搬去之後,姐夫成日都要當夜,家姐係屋企係好隨便,放學等佢換衫返工係我嘅節目,因為冇間房,通常佢都會話,你出露台,我要換衫,大佬咁即係叫我裝遮,佢有啲百葉窗可以望返入去,佢永遠都會底褲都換埋,因為唔用護墊,所以濕晒,睇見33C嘅奶, ...
你點知,她特登留條底褲比你

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-7 14:33 發表 查看引用來源
講下講下又回憶返,條嘢又有反應🤭
你同你姑媽搞了幾耐先冇再搞

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-7 14:48 發表 查看引用來源
點會唔知,佢條底褲我射完落去,驚死蝕抵,打飛機重要射正閪位,洗得乾淨就有番梘味,洗得唔乾淨就有精味,你當佢哋傻㗎咩!
咁之後,你同你家姐有冇下文

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-7 15:41 發表 查看引用來源
當年我18歲,姑媽40,正直我噹噹响時期,真係直搗黃龍,例不虛發的🤭
如果咁講,你同她都搞了廿幾年,你都盡唔少孝道,話時話,你姑媽還有冇其他 sp

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-8 00:59 發表 查看引用來源
勇敢啲行出個步,結果可能意想不到的!😝😝😝
你有冇行出一步

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-8 12:40 發表 查看引用來源
第一次食佢,佢飲左少少酒,扯開佢件衫,佢拉埋自己條底褲一邊,捉住我一吋一吋咁屌入去,佢都面都紅晒,嗰個樣,我依家都仲記得!
你食邊個??

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-9 12:42 發表 查看引用來源
所以我真係應承幫佢遮頭🤭
是近照??

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-9 18:24 發表 查看引用來源
等我試探下佢先🤭
如果要開account,我估可同主持講

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-10 13:54 發表 查看引用來源
咪就係,有時老婆想搞嘢,我哋都會話今日好攰第日先,試吓嗰日公司女同事要我搞,搏晒老命啦!
你食了公司同事,講來聽聽

前往最後回覆