回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
10  233.4k

以前居住環境簡陋冇咁多私隱, 細路仔時都有見過老母換衫, 不過太細個人唔知兩舊嘢係乜東東.

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-10-16 08:47 發表 查看引用來源
果陣個個食人奶,點會唔知架,不過當年香港都是餵2,3個星期就要番工。
人仲細根本未有呢啲常識...況且老母好大年紀先生我出嚟, 身型都變哂唔會有呢樣幻想..

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-16 08:47 發表 查看引用來源
那两舊正是男人夢寐以求的東西
細個好戇𨳊, 好大先識欣賞, 或者係細個見嘅大多數係扁噠噠冇美感..

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-16 10:05 發表 查看引用來源
到了我15歲
我同師9仍然過著沒有人知的私密性事,但師9孩子已去了寄宿,有時唔怪得話40如虎,師9有時要連續幾次,好在15歲的我已發育得頗好,還好。。。能應付~
到了16歲,母同左另一男人搞上,還給我撞破,但我仍扮作不知,那些年未懂 ...
可能隔離房長期有觀眾聽眾...

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-16 08:50 發表 查看引用來源
同一起沖涼係有,不過太細個時候,印象不深刻~
到了13/14歲就無可能同浴,有就當然😋
細個阿媽幫手沖涼就有, 洗條嘢仲有啲印象, 話要洗埋粒花生先得 (劣起包皮洗龜頭), 再大啲人物就換咗老豆, 游完水晌更衣室沖涼, 見到佢枝粗嘢同大大個袋, 自己毛都未有呢..

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-16 10:14 發表 查看引用來源
還同德叔說
你條嘢好大,屌得我好舒服😵
德叔就好配合的挺上,之後母退出含德叔,退出時看到德叔的東西真的又粗又大,惡形惡相的大屌,但母親好像好享受的含到口中,我就在門隙縫中偷窺~
之後我對母的感覺好像有變,覺得她比得別的 ...
嗰個年代好少女人含, 令堂真係 open..

c 兄由細到而家嘅經歷可以寫劇本拍成電影, 拍番十零套一定好睇過「天虫八部」, 賣座過「蝦你籮拔」, 為香港電影圈創造一個新里程....

媲美少林36 房, 砌足咁多房先有今日嘅成就, 萬中無一, c 兄直頭係無數人嘅偶像, 身手不凡嘅啫神, 徐錦江嘅金啫都要死開...

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-8 12:35 發表 查看引用來源
前前度熟女牛肺🤭

好似掃街去到牛雜檔, 老闆俾串牛肺嚟...

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-8 12:48 發表 查看引用來源
好明顯就係牛雜檔老板娘牛肺二塊🤭
咁啲牛肺點賣呀老細 ?  

前往最後回覆