上一頁下一頁
發新話題

回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
445  233.8k

回覆 252# sexparner8 的帖子

我聽d年長60+老坑講,以前住7層公屋,公共廁所公共沖涼房,沖涼房d門爛到有條大隙縫,個老坑話細細個已經日日昅鳩d師9沖涼,尤其d肥師9胸前對木瓜奶至吸引,就算d師9知道比d細路裝都會由得比佢地裝,仲會好似特登比d細路連隻鮑魚同毛都任睇🤭仲要有d跟埋個老母入去沖,那些年好似完全冇乜所謂,個老坑話d肥師9邊沖邊吹水,真係任睇吾嬲🤤

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-6 12:07 發表 查看引用來源
我聽d年長60+老坑講,以前住7層公屋,公共廁所公共沖涼房,沖涼房d門爛到有條大隙縫,個老坑話細細個已經日日昅鳩d師9沖涼,尤其d肥師9胸前對木瓜奶至吸引,就算d師9知道比d細路裝都會由得比佢地裝,仲會好似特登比d細路連隻鮑魚同 ...
那些年仲有好多坐系走廊餵人奶,真是睇到都流口水🤤
借圖。。。。

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-6 12:40 發表 查看引用來源
那些年仲有好多坐系走廊餵人奶,真是睇到都流口水🤤
借圖。。。。
我的至愛,細細個就好想得到品嚐😋

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-6 13:39 發表 查看引用來源
我住16層,走廊有氣窗,成班細路踏住個水錶裝人換衫,不過唸返起,嗰時好多C9其實都好淫!
其實好多師9都好淫,明知都比人昅,好明顯係知你在場,佢都係咁拉高件衫,成隻奶唧出嚟比佢個仔食,我當年都已12歲左右,睇住佢隻奶谷到漲漲餵佢個仔,真係好想上前啜佢另一隻,不過當時我老母又在場,個師9又同我老母邊吹邊餵奶,搞到我12歲已鳩硬硬🤭

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-6 14:01 發表 查看引用來源
嗰時屋企又細,人又多,扑嘢都就住就住,玩多兩個花式都唔得,點會唔餓!
碌架床,下格老豆老母,夜晚卜嘢張床都郁,上格伸個頭望落嚟,见到老母忍住唔叫,老豆背上唔知比阿仔睇住,但老母明明望到比阿仔睇到,都好似咋弟唔知,仲合埋眼當望唔到,见到老豆係咁郁,阿媽就擰開合埋眼,老豆就係咁一邊隊老母,一邊揸住老母對奶嚟啜,呢個情境我發夢過好多次,都仲好有印象🤭

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-11-6 14:18 發表 查看引用來源
係佢地眼中,你仲係豆丁,尤其個仔仲細未知會扯旗,如果個仔有咁上下大個已經唔會比佢睇呢的場景,
其實11歲已有反應扯旗,不過當年冇乜重視性教育,又環境所限,比d仔女睇到都冇計,避到就避,避唔到就算

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-6 17:49 發表 查看引用來源
之後某D原因,搬左去同家姐、姐夫一齊住,驚喜日子終於開始.
小弟都曾經被放去姑媽屋企住左一段時間,我果時都已係12歲,所以記憶猶新,仲記得姑姐姑丈行房比我睇晒,姑媽仲好狠大波,就係大到坊間形容的大木瓜,又八字又大乳云,睇到姑媽坐係姑丈身上那種奔放,我的巨乳控就係拜姑媽的影響已形成😋

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-7 07:16 發表 查看引用來源
小弟都曾經被放去姑媽屋企住左一段時間,我果時都已係12歲,所以記憶猶新,仲記得姑媽姑丈行房比我睇晒,姑媽仲好狠大波,就係大到坊間形容的大木瓜,又八字又大乳云,睇到姑媽坐係姑丈身上那種奔放,我的巨乳控就係拜姑媽的影響已形 ...
那些年屋企又細,兄弟姊妹又多,好多時都會去寄宿,一係就交托去親戚屋企,我姑媽两公婆又無子女,所以我就被交托去了姑姐家中,可能佢地無子女關系,姑媽晚上好多時都是背心短褲,熱天都只是開著風扇,那些年有幾多家庭會有冷氣,所以姑媽晚上都係著得好少布,甚至乎短褲下都會真空,都曾經比我见到過佢隻又毛蟹,又肥又漲卜卜的😋

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-11-7 07:21 發表 查看引用來源
咁就搞到你,冇覺好瞓……😛🤭……你係受害者😒喎!!
就係。。。。仲睇到埋姑媽漲卜卜大毛蟹,姑媽姑丈可能習慣左無拘無束生活,而我發覺姑丈都好好活力,姑媽又好大需要,差不多唔係晚晚做都隔晚必做,而我就瞓廳的,姑媽那些年住得都算幾好,叫做一房一廳,但房的間隔係唔到頂的,要偷窺就好易啦🤭

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-7 07:31 發表 查看引用來源
就係。。。。仲睇到埋姑媽漲卜卜大毛蟹,姑媽姑丈可能習慣左無拘無束生活,而我發覺姑丈都好好活力,姑媽又好大需要,差不多唔係晚晚做都隔晚必做,而我就瞓廳的,姑姐那些年住得都算幾好,叫做一房一廳,但房的間隔係唔到頂的,要偷窺 ...
姑丈就係某大公司的會計,所以他們生活得幾好,我就被寄托在他們家都有幾年,我又好多時扮早瞓🤭
那幾年不只睇到姑丈姑媽的激情做愛,我還借意的親近姑媽,姑媽的大木瓜又軟又淋,試過有次我感冒唔舒服,姑媽就陪住我,瞓我身邊照顧著我,她的大木瓜就只是一布之隔,我的頭根本就埋在姑媽大木瓜奶中🤤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆