上一頁下一頁
發新話題

回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
445  233.9k

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-15 16:27 發表 查看引用來源
呢張係現在版肥姑媽🤭🤭🤭都係del走肥版姑媽照,我知佢唔介意露奶,但會介意比人話佢肥閪🤭🤣🤣
姑媽張肥版照回收左,姑媽介意就費事喇🤣
姑媽唔介意露出,但佢好明顯介意比人叫肥閪🤣😇😇

引用:
原帖由 lokcretion 於 2020-11-15 16:50 發表 查看引用來源
爆左d乜???叫姑馬搵你出火算,不要搵其他人
姑丈点會叫佢揾我🤭
姑媽又点會受姑丈支配

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-15 16:53 發表 查看引用來源
姑丈点會叫佢揾我🤭
姑媽又点會受姑丈支配
聽姑媽講姑丈又煙又酒,曾經飲酒太多導致不能舉起,而姑媽亦因需要下同左姑丈老鄉的男人搞上,前文講過😵
姑丈亦得知後,曾經鬧得好沸騰,亦話姑媽係肥閪臭閪等說話,後來姑丈亦知自己事,又唔介酒,導至姑媽比姑丈老鄉搞上,傳得沸沸騰騰,原來真是會家醜不外傳,更是肥水不留別人田,姑丈默許左姑媽同老鄉,但個老鄉係廣州,之後又越來越小接觸而淡化😇

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-15 17:04 發表 查看引用來源
聽姑媽講姑丈又煙又酒,曾經飲酒太多導致不能舉起,而姑媽亦因需要下同左姑丈老鄉的男人搞上,前文講過😵
姑丈亦得知後,曾經鬧得好沸騰,亦話姑媽係肥閪臭閪等說話,後來姑丈亦知自己事,又唔介酒,導至姑媽比姑丈老鄉搞上,傳得沸沸 ...
而姑媽可能覺得自己人可信性高,又是那肥水不留別人田,自己人点都唔會外揚出去,所以向來姑媽都是揾自己人解決多,我亦明白姑媽今時今日仍然肯同我见面,肯同我重温舊夢係有原因的😵

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-15 17:08 發表 查看引用來源
而姑媽可能覺得自己人可信性高,又是那肥水不留別人田,自己人点都唔會外揚出去,所以向來姑媽都是揾自己人解決多,我亦明白姑媽今時今日仍然肯同我见面,肯同我重温舊夢係有原因的😵 ...
我都以前姑媽幾濫交,其實又不算是,姑媽話佢身邊男人都係前後幾個,不會是一双手都數唔到那種,咁我又問她即是幾個?她舉起左7隻手指🤭
其實女人有7個男人算不算濫交?她又說同時間交往最多試過三個😇😇

引用:
原帖由 lokcretion 於 2020-11-15 17:12 發表 查看引用來源
都糸的,外面人有冇病都唔知;得閒同姑媽開戰
應該都會,經過了昨晚,姑媽同我又已重燃慾火😅

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-11-15 17:23 發表 查看引用來源
真係…家家有本難念的經(每個家庭本身總有不為人知嘅事情)🤔
各有前因😵
我都覺得只要是冇傷害到別人就是,尤其呢d關上房門嘅事,話之人地自己友大被同眠😇🤭🤭

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-15 17:15 發表 查看引用來源
應該都會,經過了昨晚,姑媽同我又已重燃慾火😅
我同姑媽講,有冇機會上到姑丈房張大床同姑媽做?🤭😇😇😇

引用:
原帖由 lokcretion 於 2020-11-15 17:57 發表 查看引用來源
對住結婚相做好有感覺
真是好想🤭😇😇

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-15 18:05 發表 查看引用來源
對住張相呢個情景,有幸試過,嗰種興奮真係正到爆,好似佢着住婚紗俾我屌一樣,不過新郎不是我,但係佢老婆服侍緊我!😂😂
我已同姑媽提出左,好希望得😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆