上一頁下一頁
發新話題

回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
445  233.9k

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-16 08:33 發表 查看引用來源
其實姑丈点會唔知,要家變早就變,有d嘢總之眼不见為干淨,加上姑媽咁出位,又跳舞又多旅行,点會冇艷遇,除非姑媽真係好豬,但唔好忘記呢句"豬西都是肉"🤭😇😇 ...
況且姑媽絕對不是豬西🤭

引用:
原帖由 lokcretion 於 2020-11-16 08:41 發表 查看引用來源
姑媽陰蒂大嗎?有冇主動攻擊該位置?
的確好大粒,前面貼過相喎,陰唇陰蒂都幾大😇

引用:
原帖由 lokcretion 於 2020-11-16 08:35 發表 查看引用來源
但姑丈估唔到會系你食左姑媽呢😂😂😂😂😂
姑丈都唔會去估喇,明知姑媽都會去揾食,邊個食都已唔係主因🤭

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-16 08:49 發表 查看引用來源
姑丈都唔會去估喇,明知姑媽都會去揾食,邊個食都已唔係主因🤭
有食唔食會罪大惡極😅

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-16 08:52 發表 查看引用來源
有食唔食會罪大惡極😅
姑媽話稍後得的話,叫我陪佢去短線遊玩幾日,問題係而家想去都去唔到🤭

引用:
原帖由 lokcretion 於 2020-11-16 08:56 發表 查看引用來源
正wo, 毛多,坦白講我都遇到多毛西,有個就剪咗做白虎,有個唔想,好吉同令我冇胃口
有些煩,要左撥右撥,但我可以接受,有毛感覺淫好多,無毛係感覺干淨都一目了然,但各有各所好,咸魚白菜之選😅

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-16 08:57 發表 查看引用來源
姑媽話稍後得的話,叫我陪佢去短線遊玩幾日,問題係而家想去都去唔到🤭
姑媽至中意浸温泉,又可以騷身材🤭

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-16 09:31 發表 查看引用來源
其實真係,即係好似我十零歲食契家姐一樣,又唔敢同人講,但好想人知,最抵死就係平時佢又會叫你讀書啦,溫書啦,特然佢又變咗一個任你點屌都得嘅女人,可能真係性慾衝昏頭腦! ...
即是有d嘢係有禁忌,唔比得人知,但偏偏個心理上好想比人知,好矛盾😅

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-16 09:33 發表 查看引用來源
即是有d嘢係有禁忌,唔比得人知,但偏偏個心理上好想比人知,好矛盾😅
明知道德標準有禁忌,但就好想挑戰底線,好想扮無意咁比人知道,姑媽係比我屌左😇😇😇🤭

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-16 09:35 發表 查看引用來源
明知道德標準有禁忌,但就好想挑戰底線,好想扮無意咁比人知道,姑媽係比我屌左😇😇😇🤭
好想姑丈d親戚朋友睇到知道姑媽出軌比我🤭
係只有姑丈唔知😇🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆