上一頁下一頁
發新話題

回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
126  233.2k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-17 07:34 發表 查看引用來源
雖然不愛召妓,但話說两頭
每次踏上精途(總是很多機會踏上)~
豬朋狗友的聚,工作上的應酬(避不了的)~
這種場面好難不會受酒精刺激,豬朋狗友們的鼓勵,自己的意亂情迷,往往就會超越了道德底線,又往往早上起來,望清楚了昨晚同自 ...
虎門的龍泉卡拉ok
厚街的厚街酒店
還有一街有幾拾個洗頭店,拾幾塊錢就同你洗頭洗面,隻手有運仲可以揸下波波~
有同事覺得好抵玩,每日都洗個靚頭,洗個靚面(他們的洗頭水同洗面的)
其實都是那些流嘢本地產品,洗到頭損又面爛又皮膚炎(100%真事)
所以乜都唔會貪皮宜唔洗頸,凡事都是適可而止,不過我都是講就無敵~
咪又係撞得板多先醒啫🤭😅😅

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-10-17 07:56 發表 查看引用來源
厚街的厚街酒店 我都知知到周圍好多工廠    家下重有冇得玩LA
而家冇喇
初初到厚街都是住厚街酒店,夜晚一返房就有囡跟入,可以揸下波波,揸完唔啱就第二個,咁都得🤭
聽講有雞頭包左房比囡囡的~
厚街有條叫河田村,村口大路邊已幾間卡拉ok,有食有住有囡一條龍,所以說當年娼盛繁榮~
揸住部摩托都揾到食,仲有厚街燒鵝瀨粉,當年係條巷度,帶住條女去食燒鵝瀨不知幾多,尤其冬天都幾風味(和味)🤭

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-17 08:08 發表 查看引用來源
而家冇喇
初初到厚街都是住厚街酒店,夜晚一返房就有囡跟入,可以揸下波波,揸完唔啱就第二個,咁都得🤭
聽講有雞頭包左房比囡囡的~
厚街有條叫河田村,村口大路邊已幾間卡拉ok,有食有住有囡一條龍,所以說當年娼盛繁榮~
揸住部摩 ...
厚街再上就係莞城
厚街落d就係虎門同長安
那些年無牌都係咁自己揸住部型到顛的摩托(烈火戰車款電單車)去揾吃,我講的是真的醫肚的吃,又平宜又好吃的路邊檔(不是路邊雞)🤭

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-10-17 08:14 發表 查看引用來源
哈 知知到 証明我同師兄年紀差唔多 所以都知熟女一流
老了😵

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-17 08:14 發表 查看引用來源
厚街再上就係莞城
厚街落d就係虎門同長安
那些年無牌都係咁自己揸住部型到顛的摩托(烈火戰車款電單車)去揾吃,我講的是真的醫肚的吃,又平宜又好吃的路邊檔(不是路邊雞)🤭 ...
有四個轆唔揸去揸電單車
為的都是型,車住條囡自覺變左劉華🤭

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-17 08:17 發表 查看引用來源
有四個轆唔揸去揸電單車
為的都是型,車住條囡自覺變左劉華🤭
一個人食宵夜,幾好食都冇引
所以會車住條囡去食,條囡就坐後面,叫佢抱實d,比下油,那引擎聲又響又型,在香港未有咁型過🤭

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-10-17 08:14 發表 查看引用來源
哈 知知到 証明我同師兄年紀差唔多 所以都知熟女一流
總是覺得屌女都係🤤
30+至40+的女人好正
50+就好睇保飬了

引用:
原帖由 okvisa 於 2020-10-17 11:24 發表 查看引用來源

你在神州做什麼工作,在神州住了幾耐
算是製造業的公司
前前後後有10多年
在廣東時間最多,在上海都有3年

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-17 11:35 發表 查看引用來源
算是製造業的公司
前前後後有10多年
我地呢d冇家室的人最啱
有家室的會好有壓力

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-17 11:35 發表 查看引用來源
算是製造業的公司
前前後後有10多年
南京,青島都有去過工作
但是短期的,不是長駐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆