上一頁下一頁
發新話題

回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
84  233.4k

靚姑媽

今晚餵飽姑媽,姑媽都洗乾淨等你!
引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-14 14:04 發表 查看引用來源
今晚姑媽約左我🤭

期待

姑媽今晚又會想起起第一次引誘你,第一豁出去俾你食!👏🏻👏🏻👏🏻
引用:
原帖由 非越 於 2020-11-14 14:32 發表 查看引用來源
期待有即場報導和照片

回覆 942# 七色熊 的帖子

冇底線架,等左你成晚!🤣🤣🤣

回覆 946# 七色熊 的帖子

如果係我,咁奈冇見姑媽,後入、乳交、口爆,起碼射三次!

冇錯

兩個人嘅事,大家保守秘密,好過佢出去,遇人不淑,騙財騙色仲大鑊!
引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-15 17:28 發表 查看引用來源
各有前因😵
我都覺得只要是冇傷害到別人就是,尤其呢d關上房門嘅事,話之人地自己友大被同眠😇🤭🤭

真係

對住張相呢個情景,有幸試過,嗰種興奮真係正到爆,好似佢着住婚紗俾我屌一樣,不過新郎不是我,但係佢老婆服侍緊我!😂😂
引用:
原帖由 lokcretion 於 2020-11-15 17:57 發表 查看引用來源
對住結婚相做好有感覺

其實真係,即係好似我十零歲食契家姐一樣,又唔敢同人講,但好想人知,最抵死就係平時佢又會叫你讀書啦,溫書啦,特然佢又變咗一個任你點屌都得嘅女人,可能真係性慾衝昏頭腦!
引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-16 08:14 發表 查看引用來源
我其實暗地好想姑丈知道我好孝順姑媽,我又好想姑丈的朋友见到我放呢張相,等姑丈朋友羡慕我😇
好似好變態,但唔知点解😅

回覆 1115# 月影偷情 的帖子

其實每個女人都一樣,先天性淫蕩,心底覺得閪係俾男人屌㗎,越多人屌,自己越有吸引力!

女人呢個年紀應該水頭充足,40歲前後嘅人妻,係最好屌!
引用:
原帖由 friendho 於 2020-11-30 18:18 發表 查看引用來源
都未必架,有啲40+都已經乾晒無興趣玩

好奈無見嘅老婆契家姐,突然打電話黎叫我上去幫佢整電腦,上到去見佢著住條睡裙,隱約見到小三角,即刻硬哂,心唸成年無屌過佢,今日又有嘢食,話口未完波餅到!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆