上一頁下一頁
發新話題

回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
1.2k  232.4k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-12-1 13:22 發表 查看引用來源

係咪前戲功夫未做足?
前戲的確好重要,好似姑媽都要我系前戲做足下先進行插入🤭

附件

回覆 1151# 七色熊 的帖子

前奏做到足 老婆自然心足。 個個熟女都好睇男人d前奏功夫

隻鮑邊都幾鮮嫩
唔係反唇黑邊鮑食得過

最緊要隻鮑魚無異味
咁就想點乃點食都得
引用:
原帖由 七色熊 於 2020-12-1 13:49 發表 查看引用來源
前戲的確好重要,好似姑媽都要我系前戲做足下先進行插入🤭

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-15 20:59 發表 查看引用來源
住板間房的那些年偷窺人地老母沖涼,昅自己老母沖涼洗hi,都是我日常娛樂~
见到d人媽係走廊餵奶,我13歲的小小j已蠢蠢欲動~
老母瞓左偷偷揭起佢件爛鬼鬆身t恤,望住老母冇奶罩下的一對木瓜奶好想食~
當年隔離房有個40+師9,一 ...
話時話,樓主回來未??好耐未出現過

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-12-1 13:48 發表 查看引用來源
以前就經常,現在冇經常了
有位人夫話就到性誔,要搞搞氣氛😇

附件

奶頭又凸,又大,一定很好啜

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-12-1 13:47 發表 查看引用來源
近來见了二次,二次都係有同佢搞,姑媽話而家得番單一娛樂就是打牌,放行冇得去,按摩唔敢住,跳舞亦怕左d師傅仔,有乜可以做,同至熟的我她先放心,我又錫下她那四片朱唇,心花怒放了,心情壓力也隨之放開左😇 ...
最近你有沒有再搞??

引用:
原帖由 okvisa 於 2020-12-10 15:18 發表 查看引用來源

最近你有沒有再搞??
最近因工私事都煩,所以呢排無屌姑媽😅
但姑媽就有keep住比人屌🤭

附件

回覆 1158# 七色熊 的帖子

姑媽比人吊你都知?點解嘅?

引用:
原帖由 六索 於 2020-12-10 21:04 發表 查看引用來源
姑媽比人吊你都知?點解嘅?
吊姑媽都係尋刺激,分享性爰體驗更加享受

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆