上一頁下一頁
發新話題

回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
1.2k  233.1k

我個契家姐少啦,我都好想,不過佢仔女都大了,往事只能回味,有機會抽下水就有!
引用:
原帖由 wkm68 於 2020-12-11 19:45 發表 查看引用來源

叫得你上去緊係預你吊佢,開完餐未,最近有冇食自己家姐。。契嗰個

回覆 1171# sexparner8 的帖子

我冇呢種福氣,有我一定keep住吊來維繫親情

我都想,唸返起都正,有時同佢傾開電話,講吓以前啲野,睇佢個款係回味緊,正淫閪!
引用:
原帖由 wkm68 於 2020-12-11 21:47 發表 查看引用來源
我冇呢種福氣,有我一定keep住吊來維繫親情

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-12-11 22:47 發表 查看引用來源
我都想,唸返起都正,有時同佢傾開電話,講吓以前啲野,睇佢個款係回味緊,正淫閪!
佢就係想睇下宜家佢再有冇魅力!

絕對有魅力,上次見佢學人著愉加褲,前面西位漲卜卜,後面小三角,冇人係度真係想後入佢,呢嗰契家姐,一屌住就好撚淫㗎!
引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-12-11 23:01 發表 查看引用來源

佢就係想睇下宜家佢再有冇魅力!

契家姐又冇話唔比你吊,得閒就去酒店增進一下親情

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-12-11 16:46 發表 查看引用來源
好奈無見嘅老婆契家姐,突然打電話黎叫我上去幫佢整電腦,上到去見佢著住條睡裙,隱約見到小三角,即刻硬哂,心唸成年無屌過佢,今日又有嘢食,話口未完波餅到! ...
最後有冇食到

樓主梗係又去咗澳門啦!
幫手推翻上啲先

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-12-11 23:13 發表 查看引用來源
絕對有魅力,上次見佢學人著愉加褲,前面西位漲卜卜,後面小三角,冇人係度真係想後入佢,呢嗰契家姐,一屌住就好撚淫㗎!
對上一次幾耐之前?什麼情況下發生?

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-12-11 23:13 發表 查看引用來源
有相睇更正😛😛🤤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆