上一頁下一頁
發新話題

回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
1.2k  233.0k

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-12-11 23:13 發表 查看引用來源
絕對有魅力,上次見佢學人著愉加褲,前面西位漲卜卜,後面小三角,冇人係度真係想後入佢,呢嗰契家姐,一屌住就好撚淫㗎!
契乜契物先好玩,好有另一種feel🤤

附件

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-12-11 16:46 發表 查看引用來源
好奈無見嘅老婆契家姐,突然打電話黎叫我上去幫佢整電腦,上到去見佢著住條睡裙,隱約見到小三角,即刻硬哂,心唸成年無屌過佢,今日又有嘢食,話口未完波餅到! ...
睇嚟契家姐都好閪痕等屌

附件

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-12-11 16:46 發表 查看引用來源
好奈無見嘅老婆契家姐,突然打電話黎叫我上去幫佢整電腦,上到去見佢著住條睡裙,隱約見到小三角,即刻硬哂,心唸成年無屌過佢,今日又有嘢食,話口未完波餅到! ...
即係有無食到呀師兄?

引用:
原帖由 七色熊 於 2021-1-7 07:59 發表 查看引用來源
契乜契物先好玩,好有另一種feel🤤
近排無同姑媽玩呀?

引用:
原帖由 benng2012 於 2021-1-7 11:01 發表 查看引用來源
近排無同姑媽玩呀?
佢有新玩物😢

附件

引用:
原帖由 七色熊 於 2021-1-7 13:46 發表 查看引用來源
佢有新玩物😢
姪仔話要唔通唔比咩

Remember those good days!!!

係呀,上到去招呼週到,外面斯文look,裏便摟屌戰衣,開波話唔俾我屌喎,淨係幫我吹,結果下面有咁大擘咁大,呢啲人妻真係無得頂,臨走口爆多一嘢至走!
引用:
原帖由 七色熊 於 2021-1-7 08:01 發表 查看引用來源
睇嚟契家姐都好閪痕等屌

引用:
原帖由 sexparner8 於 2021-1-12 17:02 發表 查看引用來源
係呀,上到去招呼週到,外面斯文look,裏便摟屌戰衣,開波話唔俾我屌喎,淨係幫我吹,結果下面有咁大擘咁大,呢啲人妻真係無得頂,臨走口爆多一嘢至走! ...
什麼戰衣

契姐咁大食
洗唔洗搵幫手
Haha
引用:
原帖由 sexparner8 於 2021-1-12 17:02 發表 查看引用來源
係呀,上到去招呼週到,外面斯文look,裏便摟屌戰衣,開波話唔俾我屌喎,淨係幫我吹,結果下面有咁大擘咁大,呢啲人妻真係無得頂,臨走口爆多一嘢至走! ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆