上一頁下一頁
發新話題

回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
1.2k  233.3k

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-6 08:20 發表 查看引用來源
其實我哋係同母異父,佢模嘅時候,印象中得6、7歲,識鬼咩,後來大咗就唔同,反客為主!
反客為主😍😍😍主左D咩先

回覆 252# sexparner8 的帖子

我聽d年長60+老坑講,以前住7層公屋,公共廁所公共沖涼房,沖涼房d門爛到有條大隙縫,個老坑話細細個已經日日昅鳩d師9沖涼,尤其d肥師9胸前對木瓜奶至吸引,就算d師9知道比d細路裝都會由得比佢地裝,仲會好似特登比d細路連隻鮑魚同毛都任睇🤭仲要有d跟埋個老母入去沖,那些年好似完全冇乜所謂,個老坑話d肥師9邊沖邊吹水,真係任睇吾嬲🤤

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-6 12:07 發表 查看引用來源
我聽d年長60+老坑講,以前住7層公屋,公共廁所公共沖涼房,沖涼房d門爛到有條大隙縫,個老坑話細細個已經日日昅鳩d師9沖涼,尤其d肥師9胸前對木瓜奶至吸引,就算d師9知道比d細路裝都會由得比佢地裝,仲會好似特登比d細路連隻鮑魚同 ...
那些年仲有好多坐系走廊餵人奶,真是睇到都流口水🤤
借圖。。。。

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-6 12:40 發表 查看引用來源
那些年仲有好多坐系走廊餵人奶,真是睇到都流口水🤤
借圖。。。。
我的至愛,細細個就好想得到品嚐😋

回覆 272# 七色熊 的帖子

我住16層,走廊有氣窗,成班細路踏住個水錶裝人換衫,不過唸返起,嗰時好多C9其實都好淫!

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-6 13:39 發表 查看引用來源
我住16層,走廊有氣窗,成班細路踏住個水錶裝人換衫,不過唸返起,嗰時好多C9其實都好淫!
其實好多師9都好淫,明知都比人昅,好明顯係知你在場,佢都係咁拉高件衫,成隻奶唧出嚟比佢個仔食,我當年都已12歲左右,睇住佢隻奶谷到漲漲餵佢個仔,真係好想上前啜佢另一隻,不過當時我老母又在場,個師9又同我老母邊吹邊餵奶,搞到我12歲已鳩硬硬🤭

回覆 275# sexparner8 的帖子

當時D細路裝佢地,C9都唔會覺得有乜野……

回覆 276# 七色熊 的帖子

嗰時屋企又細,人又多,扑嘢都就住就住,玩多兩個花式都唔得,點會唔餓!

回覆 278# sexparner8 的帖子

咁又係,時代唔同……家庭人多屋細。

回覆 276# 七色熊 的帖子

係佢地眼中,你仲係豆丁,尤其個仔仲細未知會扯旗,如果個仔有咁上下大個已經唔會比佢睇呢的場景,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆