上一頁下一頁
發新話題

回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
1.2k  233.3k

回覆 297# sexparner8 的帖子

唔變態洗乜上黎講呀,咁先係上網的精髓。

回覆 300# hqkwtang 的帖子

唸落🤔…又係喎!有D唸返”狄娜”添!😛😅

回覆 302# 月影偷情 的帖子

亦加,陳維英,音音,

回覆 303# hqkwtang 的帖子

陳維英😒…冇印象喎!…係咪當年豪放一族

啊~ 係~節目《哈囉,夜歸人》

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-6 17:49 發表 查看引用來源
之後某D原因,搬左去同家姐、姐夫一齊住,驚喜日子終於開始.
咁你講少少來聽下

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-6 17:49 發表 查看引用來源
之後某D原因,搬左去同家姐、姐夫一齊住,驚喜日子終於開始.
小弟都曾經被放去姑媽屋企住左一段時間,我果時都已係12歲,所以記憶猶新,仲記得姑姐姑丈行房比我睇晒,姑媽仲好狠大波,就係大到坊間形容的大木瓜,又八字又大乳云,睇到姑媽坐係姑丈身上那種奔放,我的巨乳控就係拜姑媽的影響已形成😋

回覆 306# 七色熊 的帖子

咁就搞到你,冇覺好瞓……😛🤭……你係受害者😒喎!!

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-7 07:16 發表 查看引用來源
小弟都曾經被放去姑媽屋企住左一段時間,我果時都已係12歲,所以記憶猶新,仲記得姑媽姑丈行房比我睇晒,姑媽仲好狠大波,就係大到坊間形容的大木瓜,又八字又大乳云,睇到姑媽坐係姑丈身上那種奔放,我的巨乳控就係拜姑媽的影響已形 ...
那些年屋企又細,兄弟姊妹又多,好多時都會去寄宿,一係就交托去親戚屋企,我姑媽两公婆又無子女,所以我就被交托去了姑姐家中,可能佢地無子女關系,姑媽晚上好多時都是背心短褲,熱天都只是開著風扇,那些年有幾多家庭會有冷氣,所以姑媽晚上都係著得好少布,甚至乎短褲下都會真空,都曾經比我见到過佢隻又毛蟹,又肥又漲卜卜的😋

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-11-7 07:21 發表 查看引用來源
咁就搞到你,冇覺好瞓……😛🤭……你係受害者😒喎!!
就係。。。。仲睇到埋姑媽漲卜卜大毛蟹,姑媽姑丈可能習慣左無拘無束生活,而我發覺姑丈都好好活力,姑媽又好大需要,差不多唔係晚晚做都隔晚必做,而我就瞓廳的,姑媽那些年住得都算幾好,叫做一房一廳,但房的間隔係唔到頂的,要偷窺就好易啦🤭

回覆 308# 七色熊 的帖子

果時有公屋住已好幸福㗎!(其實依家都係)
開支省得就省……家人多,親戚答應互相幫忙照應,就好好!!
少年家中偷窺已是常常有🤤🤭😛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆