上一頁下一頁
發新話題

回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
1.2k  233.9k

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-7 07:31 發表 查看引用來源
就係。。。。仲睇到埋姑媽漲卜卜大毛蟹,姑媽姑丈可能習慣左無拘無束生活,而我發覺姑丈都好好活力,姑媽又好大需要,差不多唔係晚晚做都隔晚必做,而我就瞓廳的,姑姐那些年住得都算幾好,叫做一房一廳,但房的間隔係唔到頂的,要偷窺 ...
姑丈就係某大公司的會計,所以他們生活得幾好,我就被寄托在他們家都有幾年,我又好多時扮早瞓🤭
那幾年不只睇到姑丈姑媽的激情做愛,我還借意的親近姑媽,姑媽的大木瓜又軟又淋,試過有次我感冒唔舒服,姑媽就陪住我,瞓我身邊照顧著我,她的大木瓜就只是一布之隔,我的頭根本就埋在姑媽大木瓜奶中🤤

回覆 311# 七色熊 的帖子

少年生活影響一生😒……咁對你日後的男女關係,有乜轉變?

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-7 07:39 發表 查看引用來源
姑丈就係某大公司的會計,所以他們生活得幾好,我就被寄托在他們家都有幾年,我又好多時扮早瞓🤭
那幾年不只睇到姑丈姑媽的激情做愛,我還借意的親近姑媽,姑媽的大木瓜又軟又淋,試過有次我感冒唔舒服,姑媽就陪住我,瞓我身邊照顧 ...
經過果次之後,姑媽同我的親密關係更多,原因係姑丈因有要事回左內地,那半個月我就係咁痴住姑媽,姑媽那半個月就係咁陪住我瞓,呢半個月我的小小槍枝,就晃似一下子發育得好快~
因為我曾經一個早上自己已打幾非,就係咁亦比姑媽發現左😵

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-11-7 07:43 發表 查看引用來源
少年生活影響一生😒……咁對你日後的男女關係,有乜轉變?
影響就係我形成左係巨乳控同熟女控😋

回覆 313# 七色熊 的帖子

咁佢睇到就覺得好嘥🤪😅…少年處男精華……😛🤪幫你吸?

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-7 07:51 發表 查看引用來源
影響就係我形成左係巨乳控同熟女控😋
所以我前度有39D,不過現任就得36D,前度我曾經在其他网上貼過佢相,吊帶背心下都好震撼,仲有係我都好愛屌熟女,50+我都唔介意屌,當然係仍然風韻尤存又是巨乳娘先得🤤

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-11-7 07:55 發表 查看引用來源
咁佢睇到就覺得好嘥🤪😅…少年處男精華……😛🤪幫你吸?
講返姑媽,立時好多回憶🤤
都唔知講好定唔講好,我當時人仔細細,但目睹左原來屌閪係咁刺激,當然會好想試,但咁細又唔識得点好,只知好刺激又好想好似姑丈咁,捧住姑媽對木瓜狂啜,當想起呢d場景小弟弟又扯住扯住,一扯住就只想出嘢先舒服,終於就梗係比姑媽發現,佢冇鬧我,但佢有一刻好似未知如何處理咁停頓左😵
之後發生的事,我都唔知点講,佢開始時有用手幫我搞小弟弟,我都有手多多玩姑媽木瓜奶,但撻著左頭幾晚都是只限以上動作,但幾晚過後,我又想試下睇清楚姑媽隻大毛蟹,好神秘的黑三角,撥開见到瘀紅色的二塊東西,手指接觸下又知道濕濕潤潤,呢d回憶真是揮之不去😵

回覆 317# 七色熊 的帖子

😟…剌激情節🌡️🌡️🌡️搞到我又扯😛😍

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-7 08:32 發表 查看引用來源
講返姑媽,立時好多回憶🤤
都唔知講好定唔講好,我當時人仔細細,但目睹左原來屌閪係咁刺激,當然會好想試,但咁細又唔識得点好,只知好刺激又好想好似姑丈咁,捧住姑媽對木瓜狂啜,當想起呢d場景小弟弟又扯住扯住,一扯住就只想出嘢先 ...
嘩到左呢個地步,有冇搞埋姑姐?依家同姑姐关係如何?

引用:
原帖由 wkm68 於 2020-11-7 08:43 發表 查看引用來源
嘩到左呢個地步,有冇搞埋姑姐?依家同姑姐关係如何?
姑媽而家都已60+了,關系好好,偶爾见面食飯都有,但已不提往事,往事只能回味

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆