上一頁下一頁
發新話題

回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
1.2k  233.9k

引用:
原帖由 wkm68 於 2020-11-7 08:43 發表 查看引用來源
嘩到左呢個地步,有冇搞埋姑媽?依家同姑姐关係如何?
搞係有搞,不過係我到左17歲那年先搞上,原因姑丈外面搞女人,比姑媽發現,佢揾我陪佢,陪左埋上床,果晚屌左5次,仲係次次都係中出(未計比姑媽口爆),屌完條賓州赤赤痛😅

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-11-7 08:39 發表 查看引用來源
😟…剌激情節🌡️🌡️🌡️搞到我又扯😛😍
回想起我都扯行左,不過姑媽都已60+了,唔知仲有冇水?🤭

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-7 08:32 發表 查看引用來源
講返姑媽,立時好多回憶🤤
都唔知講好定唔講好,我當時人仔細細,但目睹左原來屌閪係咁刺激,當然會好想試,但咁細又唔識得点好,只知好刺激又好想好似姑丈咁,捧住姑姐對木瓜狂啜,當想起呢d場景小弟弟又扯住扯住,一扯住就只想出嘢先 ...
果時姑媽有比我用手玩佢下面,只限用手同口啜佢下面,而佢都係用手幫我搞小弟弟,直至17歲那年就真係屌左姑媽啦

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-7 08:51 發表 查看引用來源
搞係有搞,不過係我到左17歲那年先搞上,原因姑丈外面搞女人,比姑媽發現,佢揾我陪佢,陪左埋上床,果晚屌左5次,仲係次次都係中出(未計比姑姐口爆),屌完條賓州赤赤痛😅 ...
中出到姑姐幾時,換著我就中出到老

引用:
原帖由 wkm68 於 2020-11-7 09:08 發表 查看引用來源
中出到姑姐幾時,換著我就中出到老
到佢60時都有屌,佢都唔係話好乾,但水又真是比以前少了,她又說自己老喇,始終唔後生,做愛興趣也不大😵
那晚我都同佢做左二次,但口交時間反而較長,69左有半粒鐘,她好享受比我乃佢毛蟹,但毛髮已见有白毛,但西唇還幾靚,我啜了她的陰核用脷舔弄到她好有反應,但屌的時間比以前短了,只有10多分鐘她叫我射😵

回覆 320# 七色熊 的帖子

嗯。童年回憶已而,
往事只是回味算了。
回到😉正常年齡心態好了。

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-11-7 09:21 發表 查看引用來源
嗯。童年回憶已而,
往事只是回味算了。
回到😉正常年齡心態好了。
不很光彩的童年事,始終未敢同過別人講,但屌姑媽係我回憶中不能洗走!
而家我對50+的婦女都好有興趣,當然不會是大媽款,現今50+女人保養得好好,仍有好大吸引,尤其丰滿又風韻味的熟女,只有懂得品嚐的才懂,就好似食榴槤的人才知有幾好吃😋

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-7 09:27 發表 查看引用來源
不很光彩的童年事,始終未敢同過別人講,但屌姑媽係我回憶中不能洗走!
而家我對50+的婦女都好有興趣,當然不會是大媽款,現今50+女人保養得好好,仍有好大吸引,尤其丰滿又風韻味的熟女,只有懂得品嚐的才懂,就好似食榴槤的人才知有 ...
世人對亂倫是不接受,我雖沒有,但如雙方自願,我又唔覺有問題,依家既50+確不是不同,當然要,keep 得好我件都56,仲有本$著貼身小低V衫,平時去街都引死我,吊左幾年都仲咁好吊

引用:
原帖由 wkm68 於 2020-11-7 09:40 發表 查看引用來源
世人對亂倫是不接受,我雖沒有,但如雙方自願,我又唔覺有問題,依家既50+確不是不同,當然要,keep 得好我件都56,仲有本$著貼身小低V衫,平時去街都引死我,吊左幾年都仲咁好吊 ...
50+果d個個都話唔洗用套,中出過好多個了🤭

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-7 09:46 發表 查看引用來源
50+果d個個都話唔洗用套,中出過好多個了🤭
呢樣係好重要

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆