上一頁下一頁
發新話題

回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
1.2k  233.9k

引用:
原帖由 wkm68 於 2020-11-7 09:40 發表 查看引用來源
世人對亂倫是不接受,我雖沒有,但如雙方自願,我又唔覺有問題,依家既50+確不是不同,當然要,keep 得好我件都56,仲有本$著貼身小低V衫,平時去街都引死我,吊左幾年都仲咁好吊 ...
我17歲那年,咁啱姑媽好唔開心,我就成為了姑丈的替身,姑媽同姑丈之前比我偷窺左的景象,又再重現腦海,我用返之前睇過之場景姿勢,加上姑媽的指導下,我一一如姑丈替身,姑媽那些年已經全程玩中出內射

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-7 10:15 發表 查看引用來源
我17歲那年,咁啱姑媽好唔開心,我就成為了姑丈的替身,姑媽同姑丈之前比我偷窺左的景象,又再重現腦海,我用返之前睇過之場景姿勢,加上姑媽的指導下,我一一如姑丈替身,姑媽那些年已經全程玩中出內射 ...
師兄真幸福,如姑媽現在身形還可以的話,間中盡下孝道未嘗不可

引用:
原帖由 wkm68 於 2020-11-7 10:27 發表 查看引用來源
師兄真幸福,如姑媽現在身形還可以的話,間中盡下孝道未嘗不可
此為借圖
身形有幾分似

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-7 11:08 發表 查看引用來源
此為借圖
身形有幾分似
對波 keep 得唔錯,只要自己接受到,可以繼續啊

回覆 305# okvisa 的帖子

搬去之後,姐夫成日都要當夜,家姐係屋企係好隨便,放學等佢換衫返工係我嘅節目,因為冇間房,通常佢都會話,你出露台,我要換衫,大佬咁即係叫我裝遮,佢有啲百葉窗可以望返入去,佢永遠都會底褲都換埋,因為唔用護墊,所以濕晒,睇見33C嘅奶,整齊嘅西毛,佢出門口時永遠都笑笑口講,我走啦,後來我先知佢專登留低條濕晒底褲俾我慢慢玩.

回覆 335# sexparner8 的帖子

咁😍🤤🤭淫蕩😛🤩🤩🌡️🌡️🌡️佢識玩情趣喎~🤤🤤😛

引用:
原帖由 wkm68 於 2020-11-7 11:35 發表 查看引用來源
對波 keep 得唔錯,只要自己接受到,可以繼續啊
但波已墮喇,大八字我都仲ok
下面就雜草叢生了,有些小倒胃口

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-7 11:47 發表 查看引用來源
搬去之後,姐夫成日都要當夜,家姐係屋企係好隨便,放學等佢換衫返工係我嘅節目,因為冇間房,通常佢都會話,你出露台,我要換衫,大佬咁即係叫我裝遮,佢有啲百葉窗可以望返入去,佢永遠都會底褲都換埋,因為唔用護墊,所以濕晒,睇見33C嘅奶, ...
擺明是淫閪一件🤭

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-11-7 11:50 發表 查看引用來源
咁😍🤤🤭淫蕩😛🤩🤩🌡️🌡️🌡️佢識玩情趣喎~🤤🤤😛
越淫蕩越墮落🤭

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-7 11:08 發表 查看引用來源
此為借圖
身形有幾分似
我現在有件50左右人妻,又是差不多咁身形

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆