上一頁下一頁
發新話題

回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
1.2k  233.9k

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-7 08:56 發表 查看引用來源
果時姑媽有比我用手玩佢下面,只限用手同口啜佢下面,而佢都係用手幫我搞小弟弟,直至17歲那年就真係屌左姑媽啦
當年你姑媽幾多 歲?

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-7 11:08 發表 查看引用來源
此為借圖
身形有幾分似
你姑媽當年身材好正??

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-7 14:09 發表 查看引用來源
而家好方便,拍片影相都好易,偷拍亦好多🤭
那些年都係用相機影相,我記得18歲那年買左部細細的相機,有次陪姑媽去游水,果時仲系租用沙灘的舖仔存放衣物,同時又可以使用佢地木板簡格的沖身設備,我記得同姑媽二人迫埋一起共同沖身添🤭
沖完身換上衫時,我好百厭咁整濕左姑媽個胸罩,姑媽仲話我百鬼厭,個罩濕立立点帶,後尾佢索性唔帶,我见到佢突哂点好性感,就用相機影左好多張佢的突点照,果時仲係拎去相舖沖晒的,唔知相舖d人有冇留底,實在好性感🤤
我早前都有睇返,仲用手機影左再存放在電腦,睇返衣著打扮,明顯的那些年打扮,看姑媽手帶那隻精工就知乜年代,那年代姑媽突点肯比我影,呢d相真系好珍貴,所以我都好好保存中😅

引用:
原帖由 okvisa 於 2020-11-7 14:22 發表 查看引用來源

你姑媽當年身材好正??
當年的確好正,有波有籮肉地得嚟唔算肥👍

引用:
原帖由 okvisa 於 2020-11-7 14:20 發表 查看引用來源

當年你姑媽幾多 歲?
那些年她好似係30到尾,有可能40頭,唔肯定係咁上下

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-11-7 14:11 發表 查看引用來源
乜乜門被發現後……好多都學架啦!
我而家都好中意影架,話之佢乜乜門🤭

回覆 355# 七色熊 的帖子

你姑媽依家應該都仲幾正。六十幾都仲玩得啦。

引用:
原帖由 okvisa 於 2020-11-7 14:16 發表 查看引用來源

還有冇得睇,想睇....
冇放手機,放屋企電腦,後期轉放入手指

請問前輩今天仲有冇好好同姑媽做保養

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-7 14:23 發表 查看引用來源
那些年都係用相機影相,我記得18歲那年買左部細細的相機,有次陪姑媽去游水,果時仲系租用沙灘的舖仔存放衣物,同時又可以使用佢地木板簡格的沖身設備,我記得同姑媽二人迫埋一起共同沖身添🤭
沖完身換上衫時,我好百厭咁整濕左 ...
有冇相, 大家都想看看

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆