上一頁下一頁
發新話題

回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
1.2k  233.1k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-16 10:23 發表 查看引用來源

嗰個年代好少女人含, 令堂真係 open..
那年代冇乜见到,又未有vcd普及
又未咸書睇,所以见到母親含j都覺得好震撼,仲要係一個認識的叔叔😵

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2020-10-16 11:04 發表 查看引用來源
本人又係熟女控..嗰種味道同知情識趣不是少女可比.話說小弟最近發現一個喪夫多年人妻鄰居..風韻猶存又係皮膚白滑😊仲要成日著啲露趾鞋.小弟都搵緊機會.各位師兄交流交流🤝 ...
努力👍

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-10-16 11:09 發表 查看引用來源
咁就唔洗代父從軍,已經有後備軍。
又妒忌又不知所措
点解老母會比佢屌,百思不解😵

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-16 11:28 發表 查看引用來源
又妒忌又不知所措
点解老母會比佢屌,百思不解😵
唔知是不是有影響
小弟之後都沒有結婚,所有的都只是同居女友身份,一張婚紙都是冇乜意思

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-10-16 11:09 發表 查看引用來源
咁就唔洗代父從軍,已經有後備軍。
當年呢個叔叔身份都係好神秘
唔知乜來頭,我好細就知佢存在,不過係唔知佢會同老母有呢個關系😵
後來我返左內地工作,識了不小人妻人媽,漸漸又同呢d人妻人媽搞上,每次屌佢地都有種不能說的快感,會好狠好狠咁大力抽插,反而卜卜脆的少女不是我杯茶😅

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-16 11:26 發表 查看引用來源
那年代冇乜见到,又未有vcd普及
又未咸書睇,所以见到母親含j都覺得好震撼,仲要係一個認識的叔叔😵
話說回來
那師9在我17歲時申請到政府屋上樓,知道佢快要搬走,那年我地瘋狂地屌~
佢話上樓後行船的老公會返來,不會再行船了,呢個關系隨著此變化,到時我同佢就必須結束,所以我17那年就屌得好瘋狂,好像一段淒美的關系要被中斷,趁著還有的時間就是要瘋狂的愛,瘋狂的做,身體每吋都不想有疏忽,連菊花都要擁有,玩得的都玩,入得到的都入,屌得幾次就屌幾次~
玩69前奏,互乃菊花,佢乃袋袋,坐蓮,後入,一晚6次,好似想屌到精盡人亡都不計較😵

brother 真係性福常在, 17 歲已可以玩成甘. 我都 50, 17歲時只係一舊飯

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-16 11:46 發表 查看引用來源
話說回來
那師9在我17歲時申請到政府屋上樓,知道佢快要搬走,那年我地瘋狂地屌~
佢話上樓後行船的老公會返來,不會再行船了,呢個關系隨著此變化,到時我同佢就必須結束,所以我17那年就屌得好瘋狂,好像一段淒美的關系要被中斷,趁 ...
18歲的我進入了工廠
那些年工廠好多,廠內又多女工,卜卜脆到40+的女人多的是,女性朋友多到每次都不知約邊個好~
星期日郊遊,去咖啡灣,龍珠島,大埔等,踩單車游水,我當年又識到個30左右少婦,很開放的~
一日會看3套電影,荷李活,麗聲,凱聲,一日蒲戲院,為的是係戲院內互揸互摷,坐最後的一行~
此女在那些年已很開放,去游水三点式,有時還真空凸點,有日我送了一部小形相機比佢,去邊都帶著相機影相,還大胆的影佢性感照,但說真又不是露点的,只是露波隙,泳衣照,最大波是凸点的了😋
因為菲林相,始終要拎去曬相的,太性感一定不方便,唔同而數碼,影乜都不怕,不用曬相😅
早輪先處理下d舊相,還见到那些年去石澳舊照片,照片中女友還明顯凸了点比我影,還有她的三点式,現在看來都仍吸引,那些年這女友已好大胆,沖身時在那小小的板間室給我屌,始終成熟的女人都是主動又愛刺激👍

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-16 12:05 發表 查看引用來源
18歲的我進入了工廠
那些年工廠好多,廠內又多女工,卜卜脆到40+的女人多的是,女性朋友多到每次都不知約邊個好~
星期日郊遊,去咖啡灣,龍珠島,大埔等,踩單車游水,我當年又識到個30左右少婦,很開放的~
一日會看3套電影,荷李活,麗聲, ...
徘徊在我身邊的都是比我年長女性
上面講的這個都是工廠內識的,她是車間女工,好活躍的,有次去佢朋友的村屋開party,音樂響起,那些年小弟怎會懂跳舞呢?
慢四,她叫我攬住佢就得,佢對波又係壓在我胸前,我下面那硬直了的東西頂到了她,她笑得好淫邪,還刻意地用佢對37巨奶挑逗我,到了查查音樂,我實在不懂,看著她同人跳,心裡有些酸,決心去那些中心學了😅
還有探戈,牛仔,慢三,快三,冧巴等舞,而這個女性朋友現已是半職業導師了,還間中會打場友誼波的那種😋

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-16 12:21 發表 查看引用來源
徘徊在我身邊的都是比我年長女性
上面講的這個都是工廠內識的,她是車間女工,好活躍的,有次去佢朋友的村屋開party,音樂響起,那些年小弟怎會懂跳舞呢?
慢四,她叫我攬住佢就得,佢對波又係壓在我胸前,我下面那硬直了的東西頂到了 ...
一個已60+的女人,可能是運動給了她的動力,身邊仍有幾個男人,她還好有活力,她說做愛都是給她所有動力😅
不竟都60多,耐不耐打場友誼賽算了,但不竟她那些年都是我性伴之一🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆