上一頁下一頁
發新話題

回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
1.2k  233.4k

回覆 139# 肥富茶了室 的帖子

如大家都同意一齊去玩 問題不太大

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2020-10-16 14:30 發表 查看引用來源
如大家都同意一齊去玩 問題不太大
開放的人多左好多
男人唔介意的話,的確好刺激

回覆 142# 肥富茶了室 的帖子

民族性質不同,道德觀念都唔同……点解一定要學人地?

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-10-16 13:15 發表 查看引用來源

咁大個都仲食人奶😘
我17歲都仲食緊
不過唔係媽媽奶,係個師9代勞
媽媽奶我都好有興趣,不過都係道德上未過到關,不過總算係有青蜓点水式品嚐了一口😋
係14歲那年

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-16 14:27 發表 查看引用來源
大陸女性比香港女人開放好多
但大陸男頭頂變綠機會又高好多🤭
其實港男都好保守
睇住自己條女俾人屌
我接受唔到,衛生,心理問題

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-10-16 14:38 發表 查看引用來源
民族性質不同,道德觀念都唔同……点解一定要學人地?
我並不是鼓勵人地
係講現今情況確實有存在

引用:
原帖由 紋風下次狼 於 2020-10-16 14:40 發表 查看引用來源
其實港男都好保守
睇住自己條女俾人屌
我接受唔到,衛生,心理問題
每人心態不同
生活背景也會有不同影響
北方人的確開放好多,好似我個背景也影響著我對人媽熟女的偏好🤤

回覆 146# 肥富茶了室 的帖子

只係講出觀點。唔好介意!😬😉
其實我年輕時在內地獨自生活過十幾年。
也睇過明白,平民生活大約唸法。(不同程度教育係好重要的)。
尼度不談論對與不對😉.謝謝大家!

回覆 142# 肥富茶了室 的帖子

想試想玩自然唔介意  我唔好 但都好鍾意同他地吹下 了解下玩法同自己果個玩都會有改善

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-16 12:53 發表 查看引用來源
環境做就
那些年的男人都是早出晚歸,勞力工作,尤其師9老公行船,師9閪痕可以点呢🤭
師9上左公屋
小弟有想過探佢,基於唔想破壞人地家庭,又担心會招惹不必要麻煩,所以先打消念頭,把最美好的留在心中~
我见到好多發文有提及熟女愛食小鮮肉,那些年14歲我絕對是小鮮肉,而父母為左揾食而疏忽了我,亦做就左比我同師9那段刻骨銘心關系~
反而最深刻係師9 ee臨別前那半個月,做得特別深情,屌得特別多愛🤤
可以話今生無悔,而且17歲先係發育到完成楷段,條嘢粗左長左,插得師9 e都話好滿足,唔知師9現在点呢?
藉此發文對師9的無限懷念

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆