上一頁下一頁
發新話題

回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
1.2k  233.1k

引用:
原帖由 3DDigital 於 2020-10-16 09:22 發表 查看引用來源
hqkwtang兄,我又係無膽之人!我從少家住百零尺徙置公屋,我和阿妹瞓碌架床上層,周時夜晚瞓瞓吓覺搖醒(因我父母都好後生生我),我第一次見阿媽身材係有咗第三、四細佬妹後,輪到佢哋瞓上層,我鋪地下瞓!有晚我如常瞓地下,阿媽 ...
由下向上望
好風景👍

附件

回覆 57# 肥富茶了室 的帖子

其實佢仲係醒的,唔係點會無情情濕左。

回覆 59# 肥富茶了室 的帖子

只有飲醉果次抽到水?

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-16 09:19 發表 查看引用來源
我母親幾靚
肉感又白淨的,
有次不知乜事,老豆返左上內地,那晚上母親因朋友飲宴中喝多了两杯~
那些年好興在那些7層徙置區走廊擺壽宴的,走廊位擺两圍那種🤭
回到家母親說涼都不想沖,喝多了,衫也除了,剩下了汗衫,褲也沒有換就上 ...
我阿媽當時都好青春好靚(生我時先十八歲),但如果我相同環境,我一定唔夠膽!我曾經試過一次阿媽穿牛仔褲瞓著覺,我想除拉練看,但驚醒咗佢,佢問我重乜嘢,我答好奇囉!跟住我見佢喊又苦勸我,事後自己都好後悔,好彩無……

回覆 60# 3DDigital 的帖子

亞妹係隔離都好多油水喎

回覆 61# 肥富茶了室 的帖子

唔靚點生到3,4個,

回覆 61# 肥富茶了室 的帖子

睡袍唔係睡裙,不過睡衣仲正,縮晒水,

回覆 64# 3DDigital 的帖子

咁都喊?不過你話幫佢除,好瞓的,應該即時有真人騷。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-10-16 09:34 發表 查看引用來源
亞妹係隔離都好多油水喎
咁又無喎,或者我倆當年重細!

回覆 64# 3DDigital 的帖子

之後有無對你有戒心?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆