上一頁下一頁
發新話題

回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
126  232.4k

引用:
原帖由 paul_shiu2 於 2020-10-16 09:14 發表 查看引用來源
有機會真係要交流...交流一下.一下..😍😍😍😊😊😊😊🌹🌺👍🏽🤔

附件

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-10-16 09:14 發表 查看引用來源
有無想過代父從軍    ?
有想但知道不該😵

附件

引用:
原帖由 3DDigital 於 2020-10-16 09:22 發表 查看引用來源
hqkwtang兄,我又係無膽之人!我從少家住百零尺徙置公屋,我和阿妹瞓碌架床上層,周時夜晚瞓瞓吓覺搖醒(因我父母都好後生生我),我第一次見阿媽身材係有咗第三、四細佬妹後,輪到佢哋瞓上層,我鋪地下瞓!有晚我如常瞓地下,阿媽 ...
由下向上望
好風景👍

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-16 09:19 發表 查看引用來源
我母親幾靚
肉感又白淨的
有次不知乜事,老豆返左上內地,那晚上母親因朋友飲宴中喝多了两杯~
那些年好興在那些7層徙置區走廊擺壽宴的,走廊位擺两圍那種🤭
回到家母親說涼都不想沖,喝多了,衫也除了,剩下了汗衫,褲也沒有換就上 ...
再續
其實小弟又点會輕輕放過機會
雖然已經好滿足能偷窺了母親的私處,一窺全貌,俗稱粉鮑一隻~
但好像注意力又回到去母的上身,白色汗衫下两顆又大又白肉球,我只要稍稍拉起她的汗衫,两顆大肉球已全暴露在我眼下~
乳云不大不小,乳頭如紅棗但是顏色淺啡,乳頭好正,令我好想啜落去😋
手已在震,好想摸好想感覺下有幾柔軟,好想啜她乳頭感覺下味道如何😋

附件

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-10-16 09:33 發表 查看引用來源
其實佢仲係醒的,唔係點會無情情濕左。
唔知
答你唔到

附件

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-10-16 09:33 發表 查看引用來源
只有飲醉果次抽到水?
機會不多,那次算是突破了底線

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-16 09:46 發表 查看引用來源
機會不多,那次算是突破了底線
到了我15歲
我同師9仍然過著沒有人知的私密性事,但師9孩子已去了寄宿,有時唔怪得話40如虎,師9有時要連續幾次,好在15歲的我已發育得頗好,還好。。。能應付~
到了16歲,母同左另一男人搞上,還給我撞破,但我仍扮作不知,那些年未懂太多,所以不敢過問又不作聲~
那次因學校停電,我提早了返屋企,聽到房內母親的呻吟聲,從門隙縫看到母親同個我都認識的男人在屌,母親好主動好配合,我只知那個叫德叔的是父母親朋友,那次是第一次在光天化日下,见到母親給別的男人屌,板間房就係咁,隔聲差門隙縫又大,根本沒有私隱可言,那次不是我收早,根本就沒機會看到母親給別人屌的精彩情境😵
而師9日頭會去附近餐廳做替工的,那天肯定母親知道無人,竟然不守婦道的比德叔屌佢~
母親還坐係德叔上面在搖,她的叫床聲還深刻印在我腦海中

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2020-10-16 10:05 發表 查看引用來源
到了我15歲
我同師9仍然過著沒有人知的私密性事,但師9孩子已去了寄宿,有時唔怪得話40如虎,師9有時要連續幾次,好在15歲的我已發育得頗好,還好。。。能應付~
到了16歲,母同左另一男人搞上,還給我撞破,但我仍扮作不知,那些年未懂 ...
還同德叔說
你條嘢好大,屌得我好舒服😵
德叔就好配合的挺上,之後母退出含德叔,退出時看到德叔的東西真的又粗又大,惡形惡相的大屌,但母親好像好享受的含到口中,我就在門隙縫中偷窺~
之後我對母的感覺好像有變,覺得她比得別的男人屌,在想~
如果我有機會都唔會再放過,原來母都是個淫娃,不過呢個念頭始終沒有採取行動!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-16 10:23 發表 查看引用來源

嗰個年代好少女人含, 令堂真係 open..
那年代冇乜见到,又未有vcd普及
又未咸書睇,所以见到母親含j都覺得好震撼,仲要係一個認識的叔叔😵

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2020-10-16 11:04 發表 查看引用來源
本人又係熟女控..嗰種味道同知情識趣不是少女可比.話說小弟最近發現一個喪夫多年人妻鄰居..風韻猶存又係皮膚白滑😊仲要成日著啲露趾鞋.小弟都搵緊機會.各位師兄交流交流🤝 ...
努力👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆