上一頁下一頁
發新話題

回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
1.2k  233.8k

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-8 08:35 發表 查看引用來源
有一次姑媽比我內射完,通常佢都拿拿臨用紙巾接住隻閪口,就忽忽走入廁所清潔,那次我同姑媽講,我好想睇住d白色嘢係姑媽妳的私處流出,姑媽神色荒張,可能佢未有諗過我如此要求🤭
不過姑媽都答應了,但她滿面通紅,把頭擰轉先張開双 ...
其實我前度個樣同姑媽都有幾分相似,瓜子口面,双眼有些淫蕩,好想分享,但又知其實唔太好,比朋友認到會對她們造就麻煩,但呢d女人面相就是一個字形容"淫"🤭👍👍👍

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-8 08:38 發表 查看引用來源
嗰時最衰冇iPhone,錯過左好多好多!
好似而家咁仲唔影多幾張咩🤤
影完又可以係d豬朋九友前威威🤭

回覆 442# 七色熊 的帖子

姑媽骨子裏十分淫,近距離觀察西實在正

話時話姑媽血親僅次於老母姐妹女兒,如果佢地話要又嗒得落,你屌唔屌

引用:
原帖由 wkm68 於 2020-11-8 09:43 發表 查看引用來源
話時話姑媽血親僅次於老母姐妹女兒,如果佢地話要又嗒得落,你屌唔屌
如果就好多可能發生的

引用:
原帖由 lokcretion 於 2020-11-8 08:53 發表 查看引用來源
姑媽骨子裏十分淫,近距離觀察西實在正
近距離望住,睇到姑媽面都紅晒,呢種刺激係好難言語形容🤭

回覆 424# 七色熊 的帖子

我都想欣賞。星期日一早就睇姑媽西。

引用:
原帖由 HCHNOV 於 2020-11-8 09:55 發表 查看引用來源
我都想欣賞。星期日一早就睇姑媽西。
前度多毛肥西😊

附件

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-8 12:32 發表 查看引用來源
前度多毛肥西😊
前前度熟女牛肺🤭

回覆 446# 七色熊 的帖子

第一次食佢,佢飲左少少酒,扯開佢件衫,佢拉埋自己條底褲一邊,捉住我一吋一吋咁屌入去,佢都面都紅晒,嗰個樣,我依家都仲記得!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆