終於約咗sp。加咗相 update #30

收藏  |  訂閱
33  31.5k

引用:
原帖由 一等閒淫 於 2020-10-16 19:16 發表 查看引用來源
好耐冇見sp,上兩星期終於約咗sp見面,我先去攞房,搞掂後去接sp,上到房攬下揸下波先,好快除曬衫褲,咁耐冇見,睇嚇有冇唔同先,波波依然咁好啜,檢查
一輪後,一齊沖涼,手多多的我,左手揸波,右手摷sp下面,摷咗一陣sp,已開始輕輕呻吟,而佢亦 ...

SP 幾多歲??

心口幾好肉

好似好老..........

睇對手應該50路,身型都保持得唔錯.

引用:
原帖由 唐僧 於 2020-10-20 19:58 發表 查看引用來源
好似好老..........
好明顯系亞嬸嚟

回覆 1# 一等閒淫 的帖子

好性感。👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-17 07:13 發表 查看引用來源

影得好藝術,   好嘢 !
影到咁樣, 其實係咪畀你鍊死咗先影?🤭🤭🤭

很王家衛手法
引用:
原帖由 一等閒淫 於 2020-10-18 09:39 發表 查看引用來源

Thx~     C兄有冇同女影開相?

附件

熟女係好玩好多 !!

冲完我出返去先,攞部相機,set少少燈,等sp出嚟影返輯寫真先,影咗一陣,之後兩條肉蟲,係床上交換口水,sp好主動揸住我碌鳩chor,跟住我輕輕推底佢少少,sp知我想點,自動波走去含鳩,一路含一路用手chor,佢條脷一時lam吓我龜頭,一時又大口大口咁含,上下有序咁又含又lam,伸手摸佢妹妹,已經濕晒,我問佢餓咗好耐呀?幾耐冇搞過呀?佢冇答我,只係笑笑口,好淫咁講快D插我啦,見佢咁淫,條鳩更加硬,即刻上套男上插入,被遺忘的濕濕暖暖感覺,又再重現,可能太耐冇同sp屌西,佢好肉緊攬得我好實,插咗10零分鐘,佢high咗次,休息一陣吹下小,我仲未射,sp好乖咁自動含我碌鳩,含咗一陣,我伸手摸下sp下面,原來已經又濕咗,咁我用手指捽下佢粒豆豆,佢已經開始細聲呻吟,之後上套大大力插入去.......

附件

前往最後回覆