香港有呢個節日就好啦

收藏  |  訂閱
6  2.1k

香港有呢個節日就好啦

如果香港有呢一個節日就好啦.........

附件

諗都唔好諗,係香港登個漫畫內衣廣告都俾人投訴吖
引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-16 23:40 發表 查看引用來源

附件

回覆 1# 平衡生活 的帖子

日本人民風唔同,就算大陸人都開放過我地,

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-10-17 10:41 發表 查看引用來源
日本人民風唔同,就算大陸人都開放過我地,
香港女性十之八九,都係外表斯文內裏open, 如果去到日本撞啱見到呢個節日,肯定有50%女性會參加,因為就算香港人見到都以為佢哋係架妹,解除心理障礙。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-18 12:57 發表 查看引用來源

香港女性十之八九,都係外表斯文內裏open, 如果去到日本撞啱見到呢個節日,肯定有50%女性會參加,因為就算香港人見到都以為佢哋係架妹,解除心理障礙。 ...
無論邊一個國家, 生理正常嘅女人, 都需要屌閪.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-16 23:40 發表 查看引用來源
咁就要睇吓抬炮嘅係邊位, 林病餵豬掃把藥嫲嚟抬...畫面會好駭人....  (名字求其亂作極虛無縹緲, 諗唔到唔好勉強.)

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-21 13:38 發表 查看引用來源

咁就要睇吓抬炮嘅係邊位, 林病餵豬掃把藥嫲嚟抬...畫面會好駭人....  (名字求其亂作極虛無縹緲, 諗唔到唔好勉強.)
艾兄, 我會搵"高拎".

前往最後回覆