走過後門之後,再有回不了頭。

收藏  |  訂閱
23  10.7k

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-19 21:31 發表 查看引用來源
以前,同ex玩過,吊到佢標屎,之後清潔很煩!不過真係很緊,同佢反應超大⋯⋯(起碼十年前了)
玩菊花前一定要灌腸洗乾淨先

試下 放肛塞 再插妹妹 ,不過放震旦入後門再插前面仲爽

回覆 12# kcvan 的帖子

哇呢個我都真係同條女試過,條女hing到爆!

回覆 10# live_alone 的帖子

難架
要搵個享受去玩後門既女人

不過由唔肯開發到對方享受
又好鬼有成功感

買條尾比佢插注,一路屌一路扯吓條尾都應該幾 high

回覆 15# kinkyb 的帖子

我條女一定會覺得好新奇,佢責淫豬一定會擺下擺下!cosplay正!

引用:
原帖由 AATCC 於 2020-10-21 20:33 發表 查看引用來源
我條女一定會覺得好新奇,佢責淫豬一定會擺下擺下!cosplay正!
最緊要係條女受 加配件或者衣物應該會再好 feel D

順帶一提,後門最好用無甘油嘅潤滑濟或者用矽潤滑濟,有 D 矽潤滑濟係粒藥丸咁塞入後門一段時間會溶,唔使係門口係咁落,不過唔可以用矽肛塞或者假狗,走後門通常用金屬好 D,易清潔

引用:
原帖由 kinkyb 於 2020-10-22 11:05 發表 查看引用來源

最緊要係條女受 加配件或者衣物應該會再好 feel D

_.webphttps://img.alicdn.com/imgext ...
哈哈,叫條女着住套豹紋one piece嚟玩,狂野,刺激。

附件

引用:
原帖由 紋風下次狼 於 2020-10-22 14:08 發表 查看引用來源
哈哈,叫條女着住套豹紋one piece嚟玩,狂野,刺激。
正呀喂,搵返條尾襯色真係一流

前往最後回覆