45 12345
上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
44  42.4k

講下背景先
因為我有少少露出老婆癮,所以成日都鼓勵佢著得性感d.但佢成日話自己無波,話露左都唔好睇。小朋友未出世前每逢去旅行,佢都唔介意著性感d滿足下我,之後個晚再同佢講返有咩男人昅佢,之後再大戰個時佢會緊加肉緊 (可能去玩心情放鬆d啦)。

而家小朋友出左世之後,發現老婆胸同hip都大左,推佢個時簡直無得頂。有次咁岩佢係屋企著返見舊背心,我即刻心心眼,仲講笑話而家少出街,唯有要share上網,佢又無反對喎! 睇黎要多d鼓勵老婆!

我而家鼓勵緊佢著露到屁股蛋既運動褲出街。好,俾相!

附件

支持
樓主老婆身材好好

ching不如share下呀嫂以前著咩衫引啲男人

引用:
原帖由 sneakerman 於 2020-10-20 17:53 發表 查看引用來源
講下背景先
因為我有少少露出老婆癮,所以成日都鼓勵佢著得性感d.但佢成日話自己無波,話露左都唔好睇。小朋友未出世前每逢去旅行,佢都唔介意著性感d滿足下我,之後個晚再同佢講返有咩男人昅佢,之後再大戰個時佢會緊加肉緊 ( ...
阿嫂對野唔細喇,如果就咁帶住個bra影相,肯定好有效果

唔使太大胆,內衣,泳衣OK

回覆 1# sneakerman 的帖子

咁都叫冇胸呀?你老婆幾高?

對波一啲都唔細,最少有D

你老婆對波好勁,我老婆平好多

So sexy , 好身材

引用:
原帖由 sneakerman 於 2020-10-20 17:53 發表 查看引用來源
講下背景先
因為我有少少露出老婆癮,所以成日都鼓勵佢著得性感d.但佢成日話自己無波,話露左都唔好睇。小朋友未出世前每逢去旅行,佢都唔介意著性感d滿足下我,之後個晚再同佢講返有咩男人昅佢,之後再大戰個時佢會緊加肉緊 ( ...
試吓咁著😘😘😘

附件

45 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆