上一頁下一頁
發新話題

39仁孚搵fwb

收藏  |  訂閱
768  34.8k

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2021-7-30 19:51 發表 查看引用來源

我同你又類似果D,不過我又好似接受左,而家變左老朋友咁,有感情,朋友感情
咁樣仲難受過block我

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2021-7-30 22:43 發表 查看引用來源
咁樣仲難受過block我
咪咁執著啦Ching, 你下下諗住,人地仲抗拒你啦。 個女仔都係想搵人傾下心事, 你咪做下樹窿囉。 時機未到, 個女仔就算單身都唔會想同你一齊。 都唔係嗰隻feel.
有時偶然嘅心跳, 突然間就會係, 唔使太刻意。 朋友咪朋友囉, 朋友都有朋友嘅好

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2021-7-31 00:47 發表 查看引用來源

咪咁執著啦Ching, 你下下諗住,人地仲抗拒你啦。 個女仔都係想搵人傾下心事, 你咪做下樹窿囉。 時機未到, 個女仔就算單身都唔會想同你一齊。 都唔係嗰隻feel.
有時偶然嘅心跳, 突然間就會係, 唔使太刻意。 朋友咪朋友囉,  ...
應該結束啦
心很痛

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2021-7-31 00:47 發表 查看引用來源

有時偶然嘅心跳, 突然間就會係, 唔使太刻意。 朋友咪朋友囉,  ...
應該結束啦
心很痛

咁Let go~~~

引用:
原帖由 momonosky 於 2021-7-31 11:55 發表 查看引用來源
咁Let go~~~
個心痛左成日 個人開始清醒返D

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2021-7-31 11:33 發表 查看引用來源
應該結束啦
心很痛
傻佬,家下緊係揾左錢先啦🤣
有左錢裝身, 八兩金都變Edan啦
到時你駛愁冇女?

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2021-8-1 12:11 發表 查看引用來源

傻佬,家下緊係揾左錢先啦🤣
有左錢裝身, 八兩金都變Edan啦
到時你駛愁冇女?
難得搵到一個岩
唔咪用錢黎計較

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2021-8-1 14:18 發表 查看引用來源
難得搵到一個岩
唔咪用錢黎計較
人地岩就唔叫你brother啦😏 可能你表現得咸濕D但man d, 人地又會忽然心跳呢🤣
岩傾先想做friend, 玩既對象就要有返玩既吸引力,而唔係傾心事。例如 姜濤 約你女神爆房, 你估你女神會先爆房定先傾心事

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2021-8-1 16:28 發表 查看引用來源

人地岩就唔叫你brother啦😏 可能你表現得咸濕D但man d, 人地又會忽然心跳呢🤣
岩傾先想做friend, 玩既對象就要有返玩既吸引力,而唔係傾心事。例如 姜濤 約你女神爆房, 你估你女神會先爆房定先傾心事 ...
佢都搵到個人夫
我仲約佢食飯傾計
都唔知講咩好
而且話到明 將來都唔會有feels 🙄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆