女人口闊大,代表盆骨大?

收藏  |  訂閱
20  2.6k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-28 19:33 發表 查看引用來源

乳頭硬咗啲色集中咗會較深乳暈亦會扯細咗, 未硬係淡色啲, 而且燈光較暗會覺得深色啲.... 唔知其他女仕係咪咁, 有機會親眼見嗰倆位就係咁.
啜過幾百條女個波頭, 真系無留意

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-29 13:16 發表 查看引用來源
啜過幾百條女個波頭, 真系無留意
c 兄你咁多選擇唔同小弟, 冇你咁多見識經歷..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-29 14:07 發表 查看引用來源

c 兄你咁多選擇唔同小弟, 冇你咁多見識經歷..
艾兄, 你講笑. 人生苦短, 趁住仲可以屌閪, 多屌幾百個女, 不枉此生.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-29 16:45 發表 查看引用來源
艾兄, 你講笑. 人生苦短, 趁住仲可以屌閪, 多屌幾百個女, 不枉此生.
師兄,本人見識少,你好似食咗唔少女 ,我只係知道女人乳房有好多種size / 形狀,但係想請教一下女人下面有乜唔同?

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-29 16:45 發表 查看引用來源
每人興趣唔同, 雖然係好過癮, 但小弟對扑嘢未有大哥你們咁大癮咁大興緻, 有就算, 而且本身質地有限, 唔會尋求咁高境界 .

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-29 18:19 發表 查看引用來源

師兄,本人見識少,你好似食咗唔少女 ,我只係知道女人乳房有好多種size / 形狀,但係想請教一下女人下面有乜唔同?
查實衆 c 兄們咁多見識好應開個研究所講男女性相心得....

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-29 18:19 發表 查看引用來源

單是外觀已經千變萬化. 18, 28, 38, 48碎, 每個年齡層的閪窿都吾一樣. 就算同一年紀, 有d閪窿緊閉, 有d大開中門..........可以系博士論文題材

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-30 13:14 發表 查看引用來源
單是外觀已經千變萬化. 18, 28, 38, 48碎, 每個年齡層的閪窿都吾一樣. 就算同一年紀, 有d閪窿緊閉, 有d大開中門..........可以系博士論文題材
師兄真係勁抽。
有時間寫番一篇短論文睇下都好喎。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-30 13:19 發表 查看引用來源

師兄真係勁抽。
有時間寫番一篇短論文睇下都好喎。
平衡兄, 有機會, 不如攪個"閪窿考察團", 一齊去"實地考察"啦. 相信好多師兄會報名.

隨時會晌酒店又爆發過疫症, 各 c 兄有去玩嘅小心及保重.

前往最後回覆