上一頁下一頁
發新話題

始終都是要跟正印女友 staycaution

收藏  |  訂閱
58  18.7k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-3 08:49 發表 查看引用來源
師兄女友會唔會係個固執嘅人 ?
天蠍座嘅人係會執意於探索性愛趣味😉

咁都話無波,好過飛機場,得個兩粒紅棗

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-11-3 11:31 發表 查看引用來源

我都一樣天蠍座,愛搞花款🤪

師兄你女友好掂啊。呢度d尺度好似無乜限,再提供多d性感相比各位欣賞吧!

引用:
原帖由 cola1915 於 2020-11-3 13:49 發表 查看引用來源
師兄你女友好掂啊。呢度d尺度好似無乜限,再提供多d性感相比各位欣賞吧!
SP 有相的話, 我尺度無限, 女友就有限制啦

太瘦就操肥番啲佢,有肉好玩啲

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-11-3 11:31 發表 查看引用來源

無他嘅, 見 c 兄你話多水多汁, 捉字蝨就話固執,
另外晌交叉窿貓科林見過一位同 c 兄你同 id 名, 都係 po SP 正相...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-3 14:05 發表 查看引用來源

無他嘅, 見 c 兄你話多水多汁, 捉字蝨就話固執,
另外晌交叉窿貓科林見過一位同 c 兄你同 id 名, 都係 po SP 正相...
xo 個邊個 account 玩左超過10年, 係個邊耐不耐都有機會同人 "交流" 下嫁

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-11-3 13:52 發表 查看引用來源

SP 有相的話, 我尺度無限, 女友就有限制啦
近期呢度唔使 LOGIN 就可以做 cd-rom, 以前冇 LOGIN 就不准駛入, 有啲嘢咁, po 圖或者小心啲好...

回覆 18# 1frankz 的帖子

原來係咁, 我睇人噏波馬多, 見人 po 圖就順便𥄫吓...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆