上一頁下一頁
發新話題

始終都是要跟正印女友 staycaution

收藏  |  訂閱
58  18.6k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-4 13:30 發表 查看引用來源

三九唔識七,如果對方帶隻雞嚟,你自己帶個堅嚟,咁就大鑊喇。
呢樣野就好睇個人操守啦, 好彩個一個 group 大家都叫情操高尚嘅

試過有台灣同國內嘅 group, 仲話需要提供結婚証添😆

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-11-3 02:08 發表 查看引用來源
就趁萬聖節係星期六, 始終都係要跟女友黎次 staycaution
大家除左使用酒店設施, 都係做大家愛做嘅事啦 ... 女友係港式 A cup 無波, 但真心好好水, 一摸就出水了, 用手指及一張咀就已經可以令佢高潮不斷 ... 女友呢,  ...
師兄,會唔會考慮出淨係影對波,唔出樣

都唔算AAA CUP丫

好靚女。。。我都想要一個!

引用:
原帖由 friendho 於 2020-11-4 18:14 發表 查看引用來源
師兄,會唔會考慮出淨係影對波,唔出樣
呢張相已經係最大波嘅時候, 宜家連呢少少都無埋

附件

staycation冇u嘅樓主

回覆 35# 1frankz 的帖子

可能係減肥減得太瘦吧。

平時係公司用電腦比較方便!~ 如果係公司用手機睇app又好似唔係咁好! 有咩app~多人玩?

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-11-3 02:08 發表 查看引用來源
就趁萬聖節係星期六, 始終都係要跟女友黎次 staycaution
大家除左使用酒店設施, 都係做大家愛做嘅事啦 ... 女友係港式 A cup 無波, 但真心好好水, 一摸就出水了, 用手指及一張咀就已經可以令佢高潮不斷 ... 女友呢,  ...
看上去都有點波路,
感謝師兄開心share.

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-11-5 01:38 發表 查看引用來源

呢張相已經係最大波嘅時候, 宜家連呢少少都無埋
看了師兄女友幾張相,
其實你女友整體很不錯。👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆