始終都是要跟正印女友 staycaution

收藏  |  訂閱
14  18.7k

始終都是要跟正印女友 staycaution

就趁萬聖節係星期六, 始終都係要跟女友黎次 staycaution
大家除左使用酒店設施, 都係做大家愛做嘅事啦 ... 女友係港式 A cup 無波, 但真心好好水, 一摸就出水了, 用手指及一張咀就已經可以令佢高潮不斷 ... 女友呢, 始終都係安全第一, 一定要戴套, 攪出人命就唔好啦, 呢刻忽發奇想, 如果我抽到一分鐘係百佳掃貨, 我一定會全掃避孕套!!!!

一入房 1Q, 夜晚 2Q, 朝早又 2Q, 大家都飽哂 ... 不過始終都有一個問題, 因為女友有點瘦, 女上時恥骨有時會壓到我有點痛

尺度所限, 僅此兩張

PS: 光線充足再加上 PS, 相張係清好多

附件

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-3 08:49 發表 查看引用來源
師兄女友會唔會係個固執嘅人 ?
天蠍座嘅人係會執意於探索性愛趣味😉

引用:
原帖由 cola1915 於 2020-11-3 13:49 發表 查看引用來源
師兄你女友好掂啊。呢度d尺度好似無乜限,再提供多d性感相比各位欣賞吧!
SP 有相的話, 我尺度無限, 女友就有限制啦

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-3 14:05 發表 查看引用來源

無他嘅, 見 c 兄你話多水多汁, 捉字蝨就話固執,
另外晌交叉窿貓科林見過一位同 c 兄你同 id 名, 都係 po SP 正相...
xo 個邊個 account 玩左超過10年, 係個邊耐不耐都有機會同人 "交流" 下嫁

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-3 14:13 發表 查看引用來源
原來係咁, 我睇人噏波馬多, 見人 po 圖就順便𥄫吓...
個邊以前都好多野玩。。。

講到多水, 又點到唔及個邊 "X心" 師兄個大婆識噴水咁厲害

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-3 14:23 發表 查看引用來源

嗰邊啲人物唔係好熟, 有時玩嘅嘢唔知堅定流.. c 兄你堅啲, 多見識..
以前係個邊 join 過 "交換同樂 group", 堅多活動, 不過宜家靜哂啦

今時今日要玩 app 的啦

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-4 13:30 發表 查看引用來源

三九唔識七,如果對方帶隻雞嚟,你自己帶個堅嚟,咁就大鑊喇。
呢樣野就好睇個人操守啦, 好彩個一個 group 大家都叫情操高尚嘅

試過有台灣同國內嘅 group, 仲話需要提供結婚証添😆

引用:
原帖由 friendho 於 2020-11-4 18:14 發表 查看引用來源
師兄,會唔會考慮出淨係影對波,唔出樣
呢張相已經係最大波嘅時候, 宜家連呢少少都無埋

附件

仲有少少波嘅時候, 是可以將成隻奶用口含住, 含住對波黎奶 lin 頭

前往最後回覆