始終都是要跟正印女友 staycaution

收藏  |  訂閱
8  18.7k

師兄女友會唔會係個固執嘅人 ?

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-11-3 11:31 發表 查看引用來源

天蠍座嘅人係會執意於探索性愛趣味😉
無他嘅, 見 c 兄你話多水多汁, 捉字蝨就話固執,
另外晌交叉窿貓科林見過一位同 c 兄你同 id 名, 都係 po SP 正相...

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-11-3 13:52 發表 查看引用來源

SP 有相的話, 我尺度無限, 女友就有限制啦
近期呢度唔使 LOGIN 就可以做 cd-rom, 以前冇 LOGIN 就不准駛入, 有啲嘢咁, po 圖或者小心啲好...

回覆 18# 1frankz 的帖子

原來係咁, 我睇人噏波馬多, 見人 po 圖就順便𥄫吓...

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-11-3 14:18 發表 查看引用來源

個邊以前都好多野玩。。。

講到多水, 又點到唔及個邊 "X心" 師兄個大婆識噴水咁厲害
嗰邊啲人物唔係好熟, 有時玩嘅嘢唔知堅定流.. c 兄你堅啲, 多見識..

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-11-3 14:25 發表 查看引用來源

以前係個邊 join 過 "交換同樂 group", 堅多野玩, 不過宜家靜哂啦
嘩...真係交換砌㗎 ? 真係好癲, 會唔會帶件應召女郎....

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2020-11-4 09:31 發表 查看引用來源
師兄現在邊個科林~熱鬧/好玩?
唔少科林都被芒住, 四野都係五毛, 已經冇好唔好玩熱唔熱鬧可言...

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-11-5 12:34 發表 查看引用來源
仲有少少波嘅時候, 是可以將成隻奶用口含𨶙哂, 含住對波黎奶 lin 頭
將成隻奶用口含𨶙哂 .....?
C 亨個口都幾大吓....  

引用:
原帖由 1frankz 於 2020-11-8 01:08 發表 查看引用來源

呢張相都唔係近期嫁啦

個 post 好美少女戰士      < 越野套 !

附件

前往最後回覆