中國成人娃娃的新形勢

收藏  |  訂閱
22  5.8k

中國成人娃娃的新形勢

中國成人娃娃,是指實體娃娃,大約不到十年時間,但進步神速!早幾年,亦是遠不及歐美日本,但這兩年,國內娃的水準已經和歐日同步,差不了多少!
然而,今年更出現價錢萬元以下的全硅膠高級娃及出現可動的tpe娃!

這意味著國內娃的性價比已遠高於國外,而且娃娃的娃頭更是美得不可方物,
這是娃友的褔音,國內的娃現在太美了,
因為大部份的娃都已是極美極真實的外型,娃友已不用再擔心外型的問題,
而是升級至考慮材質的柔軟度,骨架的可動性,功能性等等!

這兩年開始,娃娃已是由蠟像級起步,當然你仍可選擇舊式的TPE娃頭,粗粗軟軟的三千元一個娃!
太快了,每年都再急速改善!

淘寶見過, 好似幾似樣, 如果冇真人玩可能買番件隊吓...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-3 14:19 發表 查看引用來源
淘寶見過, 好似幾似樣, 如果冇真人玩可能買番件隊吓...

咁平..我見仿真人個d起碼都幾萬起價.仲可以訂做,樣同款由你揀.十萬至廿萬不等

引用:
原帖由 花郎 於 2020-11-3 14:23 發表 查看引用來源
咁平..我見仿真人個d起碼都幾萬起價.仲可以訂做,樣同款由你揀.十萬至廿萬不等
要十幾萬不如包真人幾個月啦,haha

引用:
原帖由 花郎 於 2020-11-3 14:23 發表 查看引用來源
呢啲唔知乜膠做, 貴客自理..
買過啲成人玩具附送假 gap, 唔敢用..

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2020-11-3 14:26 發表 查看引用來源
agree...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-3 14:32 發表 查看引用來源

呢啲唔知乜膠做, 貴客自理..
買過啲成人玩具附送假 gap, 唔敢用..
八卦問吓,同飛機杯有咩分別

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2020-11-3 14:39 發表 查看引用來源
成個人樣嗰啲無論邊個口邊個窿都係模仿真人, 飛機杯係多角度刺激, 有啲會有磨打或加熱增加刺激度, 大概呢啲分別, 有甩漏請其他 c 兄補充..

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2020-11-3 14:39 發表 查看引用來源
假陰道質感好過飛機杯

如果係標榜女優真人倒模, 仲好 feel

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2020-11-3 14:26 發表 查看引用來源
人人嗜好唔同,聽講仿真人個市場好大.哩個世界大把有錢人.或者偷新鮮,又或者有另類癖好.又無咩野既.正如我唔中意打野戰玩sm,但大把人中意一樣.又或者我地唔明同志點解中意男唔中意女.大家唔同世界無得講.

前往最後回覆