我揸住自已條野時

收藏  |  訂閱
38  6.1k

引用:
原帖由 catcloud 於 2020-11-11 22:49 發表 查看引用來源

心引界唔到,係網店,見到胸圍,靚裙就想買。
catcloud, 你是否有"易服癖"? 要勇敢面對喎.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-12 13:21 發表 查看引用來源
佢可能變咗跨女.

引用:
原帖由 catcloud 於 2020-11-11 22:49 發表 查看引用來源
有時覺得幻想自已係女, 有個窿比男人插,係個子宮入面射滿精液,覺得好溫暖好幸褔。
咁樣,磨磨下,就好容易射精,射出黎,攪到我好討厭

有時,睇AV,睇咸相,攪極都射唔出,或者硬唔起來。 ...
唔通你想做變性人?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-11-12 00:31 發表 查看引用來源
你係男身覺得自己係女人?

有少少覺得係。成日覺得做男人好大壓力,搵錢,工作,尤期係性方面。男人去叫,好似對唔住屋企人,去搵141,好貴。女就唔係全部係免費,有得選擇。

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-12 13:21 發表 查看引用來源
我見到D好靚既衫裙,就好想買,好想著,見到好靚既首飾,就好想載係身,例如,今日見到D水晶手鏈,好靚,好想載,但係太女性化,我無可能載,載都係中性為主。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-12 13:26 發表 查看引用來源

唔通你想做變性人?
又唔係?

咁樓主有冇另一伴㗎?

你應去睇心理學家,佢會幫到你!
引用:
原帖由 catcloud 於 2020-11-5 14:43 發表 查看引用來源
就覺得好討厭,好想擰佢出黎。

引用:
原帖由 catcloud 於 2020-11-13 21:56 發表 查看引用來源

我見到D好靚既衫裙,就好想買,好想著,見到好靚既首飾,就好想載係身,例如,今日見到D水晶手鏈,好靚,好想載,但係太女性化,我無可能載,載都係中性為主。 ...
一步一步, 慢慢你會接受到, 晚上偷偷地戴胸圍出街.

引用:
原帖由 catcloud 於 2020-11-13 21:56 發表 查看引用來源

我見到D好靚既衫裙,就好想買,好想著,見到好靚既首飾,就好想載係身,例如,今日見到D水晶手鏈,好靚,好想載,但係太女性化,我無可能載,載都係中性為主。 ...
如果真係鍾意唔需要理人點睇,其實而家好多男性都有著女性服飾出街。

前往最後回覆