我揸住自已條野時

收藏  |  訂閱
38  6.0k

假日見過幾次有男扮女搭地鐡, 亦有娘娘腔晌男更衣室, 俾呢啲人嚇一跳...  不過有怪莫怪, 世界奇事千奇百怪乜都有可能.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-17 07:34 發表 查看引用來源
假日見過幾次有男扮女搭地鐡, 亦有娘娘腔晌男更衣室, 俾呢啲人嚇一跳...  不過有怪莫怪, 世界奇事千奇百怪乜都有可能.
曼谷大把! 系商場廁所, 隨時有一件企系你隔離屙尿.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-17 12:16 發表 查看引用來源
有問題泰國好多變性人, 如果男性變女性變咗上半身,咁佢哋應該入男廁定入女廁?

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-17 12:16 發表 查看引用來源
去泰國玩次數少, 有機會去真係要提防提防.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-17 13:03 發表 查看引用來源

有問題泰國好多變性人, 如果男性變女性變咗上半身,咁佢哋應該入男廁定入女廁?
呢類人士, 好多未蓄夠錢做手術, 條鳩&春袋仲系度, 所以身份證仍然寫住Male, 吾入得女廁.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-12 13:21 發表 查看引用來源
catcloud, 你是否有"易服癖"? 要勇敢面對喎.
自已係屋企鐘意著睡裙囉。

引用:
原帖由 catcloud 於 2020-11-25 21:26 發表 查看引用來源

有無戴埋胸圍&著女裝底褲? 鍾意可以試下, 自己開心就得.

引用:
原帖由 catcloud 於 2020-11-25 21:26 發表 查看引用來源

屋企冇其他人㗎 ? 唔怕佢哋見到 ?  

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-17 15:25 發表 查看引用來源
呢類人士, 好多未蓄夠錢做手術, 條鳩&春袋仲系度, 所以身份證仍然寫住Male, 吾入得女廁.
頭到尾打扮都成個女人,入咗女廁都冇人知佢係男人。

引用:

有冇除咗條底褲淨係著睡裙瞓覺呀?

前往最後回覆