我揸住自已條野時

收藏  |  訂閱
38  6.0k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-26 13:24 發表 查看引用來源

頭到尾打扮都成個女人,入咗女廁都冇人知佢係男人。
師兄有冇睇 naked attraction ? 有啲參與者係變性人, 上一半下一半, 敢出鏡好勇...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-26 13:30 發表 查看引用來源

師兄有冇睇 naked attraction ? 有啲參與者係變性人, 上一半下一半, 敢出鏡好勇...
艾兄, 睇咗兩集都幾過癮,見到男男女女性器官各有不同增長見識。唔知係咪鬼婆鍾意剃曬啲陰毛定係上呢個節目一定要剃陰毛, 不過講真一句白虎真係可以睇真一啲。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-27 09:52 發表 查看引用來源

艾兄, 睇咗兩集都幾過癮,見到男男女女性器官各有不同增長見識。唔知係咪鬼婆鍾意剃曬啲陰毛定係上呢個節目一定要剃陰毛, 不過講真一句白虎真係可以睇真一啲。 ...
當年橋頭, 遇到件白虎, 雙十年華. 鴛鴦浴時條女踎低屙尿, d尿系閪窿勁射出黎, 我睇得一清二楚.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-27 09:52 發表 查看引用來源

艾兄, 睇咗兩集都幾過癮,見到男男女女性器官各有不同增長見識。唔知係咪鬼婆鍾意剃曬啲陰毛定係上呢個節目一定要剃陰毛, 不過講真一句白虎真係可以睇真一啲。 ...
呢個節目之前都有幾集孖老虎齊齊睇, 係見到有變性或跨性別人士參與覺得新奇啲, 好夠勇氣, 至於剃毛好普遍, 可能都係為節目要求而刮, 其實鬼佬鬼婆都會有咁做, 去游水更衣室見過唔只鬼佬, 本地人都有光脫脫冇毛, 女人都多咗做永久脫毛, 唔使定期去刮, 平師兄可以叫嫂夫人刮吓變白虎俾你過目嘅呢, 或者由師兄你操刀....

回覆 27# hkg369 的帖子

有時有,仲用埋特長夜用護舒寶

回覆 30# 平衡生活 的帖子

回覆 30# 平衡生活 的帖子

有時有,但好煩,下面又長又硬,頂住哂,我好想係平。

引用:
原帖由 catcloud 於 2020-12-9 15:34 發表 查看引用來源
無問題, 吾好騷擾其他人, 做乜都得.

引用:
原帖由 catcloud 於 2020-12-9 15:34 發表 查看引用來源
啲護豬寶係咪自己另外買開嚟用呢 ?

前往最後回覆