我揸住自已條野時

收藏  |  訂閱
8  6.1k

引用:
原帖由 catcloud 於 2020-11-6 01:43 發表 查看引用來源
就覺得好討厭,好想擰佢出黎。
吾系"擰"佢出黎, 系"切"佢落黎
本帖最近評分記錄
  • 艾拉傑 威望 +1 真係字字鏗鏘.. 2020-11-8 10:16

引用:
原帖由 依麗思高 於 2020-11-8 04:59 發表 查看引用來源
點解要擰🤔🤔🤔
"擰"出黎"切"!

引用:
原帖由 catcloud 於 2020-11-11 22:49 發表 查看引用來源

心引界唔到,係網店,見到胸圍,靚裙就想買。
catcloud, 你是否有"易服癖"? 要勇敢面對喎.

引用:
原帖由 catcloud 於 2020-11-13 21:56 發表 查看引用來源

我見到D好靚既衫裙,就好想買,好想著,見到好靚既首飾,就好想載係身,例如,今日見到D水晶手鏈,好靚,好想載,但係太女性化,我無可能載,載都係中性為主。 ...
一步一步, 慢慢你會接受到, 晚上偷偷地戴胸圍出街.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-17 07:34 發表 查看引用來源
假日見過幾次有男扮女搭地鐡, 亦有娘娘腔晌男更衣室, 俾呢啲人嚇一跳...  不過有怪莫怪, 世界奇事千奇百怪乜都有可能.
曼谷大把! 系商場廁所, 隨時有一件企系你隔離屙尿.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-17 13:03 發表 查看引用來源

有問題泰國好多變性人, 如果男性變女性變咗上半身,咁佢哋應該入男廁定入女廁?
呢類人士, 好多未蓄夠錢做手術, 條鳩&春袋仲系度, 所以身份證仍然寫住Male, 吾入得女廁.

引用:
原帖由 catcloud 於 2020-11-25 21:26 發表 查看引用來源

自已係屋企鐘意著睡裙囉。
有無戴埋胸圍&著女裝底褲? 鍾意可以試下, 自己開心就得.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-11-27 09:52 發表 查看引用來源

艾兄, 睇咗兩集都幾過癮,見到男男女女性器官各有不同增長見識。唔知係咪鬼婆鍾意剃曬啲陰毛定係上呢個節目一定要剃陰毛, 不過講真一句白虎真係可以睇真一啲。 ...
當年橋頭, 遇到件白虎, 雙十年華. 鴛鴦浴時條女踎低屙尿, d尿系閪窿勁射出黎, 我睇得一清二楚.

引用:
原帖由 catcloud 於 2020-12-9 15:34 發表 查看引用來源
有時有,仲用埋特長夜用護舒寶
無問題, 吾好騷擾其他人, 做乜都得.

前往最後回覆