我揸住自已條野時

收藏  |  訂閱
6  6.1k

回覆 2# hkg369 的帖子

🤭🤭🤭🤭🤭

引用:
原帖由 catcloud 於 2020-11-11 22:49 發表 查看引用來源
有時覺得幻想自已係女, 有個窿比男人插,係個子宮入面射滿精液,覺得好溫暖好幸褔。
咁樣,磨磨下,就好容易射精,射出黎,攪到我好討厭

有時,睇AV,睇咸相,攪極都射唔出,或者硬唔起來。 ...
唔通你想做變性人?

引用:
原帖由 catcloud 於 2020-11-13 21:56 發表 查看引用來源

我見到D好靚既衫裙,就好想買,好想著,見到好靚既首飾,就好想載係身,例如,今日見到D水晶手鏈,好靚,好想載,但係太女性化,我無可能載,載都係中性為主。 ...
如果真係鍾意唔需要理人點睇,其實而家好多男性都有著女性服飾出街。

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-17 12:16 發表 查看引用來源
曼谷大把! 系商場廁所, 隨時有一件企系你隔離屙尿.
有問題泰國好多變性人, 如果男性變女性變咗上半身,咁佢哋應該入男廁定入女廁?

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-17 15:25 發表 查看引用來源
呢類人士, 好多未蓄夠錢做手術, 條鳩&春袋仲系度, 所以身份證仍然寫住Male, 吾入得女廁.
頭到尾打扮都成個女人,入咗女廁都冇人知佢係男人。

引用:
原帖由 catcloud 於 2020-11-25 21:26 發表 查看引用來源

自已係屋企鐘意著睡裙囉。
有冇除咗條底褲淨係著睡裙瞓覺呀?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-11-26 13:30 發表 查看引用來源

師兄有冇睇 naked attraction ? 有啲參與者係變性人, 上一半下一半, 敢出鏡好勇...
艾兄, 睇咗兩集都幾過癮,見到男男女女性器官各有不同增長見識。唔知係咪鬼婆鍾意剃曬啲陰毛定係上呢個節目一定要剃陰毛, 不過講真一句白虎真係可以睇真一啲。

前往最後回覆