[#384-OL V (附OL相兩張)]調教乖乖女Sp

收藏  |  訂閱
17  352.4k

丁兄啲文好容易令人有代入感

阿V好正啊,唔知有無機會睇埋佢對波呢?有就好囉!

你嘅post,文筆順暢,加埋有相,好難唔支持!
引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-11-25 22:52 發表 查看引用來源
超人哥兩個POST都有捧場,已經做左常客

期待丁兄post露奶相,V妹亦唔需要怕醜,好嘢梗係要多人欣賞先有價值。
引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-11-27 14:21 發表 查看引用來源
佢對奶既相都有
如果多人想睇既話 而V又ok
我share出黎 完全ok

丁兄無得頂,不過貪心啲,如果見埋乳頭就完美,我相信是粉紅色的。
引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-11-29 09:22 發表 查看引用來源
回應群眾既聲音,驚比人睇但又期待比其他唔識既男人睇到佢淫蕩一面既V同意,放上一張佢早兩日訓醒自拍既奶照一張早兩日佢訓醒,叫佢自拍過黎比我檢查時影,個淫妹好自然擺左呢個pose
(因為係屋企,所以根據v要求,blur左背景😌,影 ...

講真靚唔靚女先
引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-11-30 19:12 發表 查看引用來源
我都覺,佢個身型加樣加敏感度,加埋個m底,真係少有
唔砌佢,唔調教下佢都唔得

囂就唔可愛架啦!(=′ー`)
引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-12-1 23:41 發表 查看引用來源
見仁見智,我覺得正,唔讚佢咁多
佢睇住個post 見我成日讚佢 會囂

正面去諗,V小姐睇到都好,知我地點諗,好唔好嘅地方都可以改進
引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-12-2 00:07 發表 查看引用來源
係度講,V咪睇到,無哂驚喜囉😂

睇黎丁生實在太強,唔係條條女都頂得順。
做愛有時唔係需要量,唔係時間耐同持久就叫好,要對方剛剛好就最fit。

丁兄厲害,古有伯樂相馬,今有丁兄相女。
能摸透唔同嘅女人心底需要來調教
引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-12-15 18:51 發表 查看引用來源
其實唔可以一概而論,要睇對手本質係點
好似我對一d唔係重M既,普通中意sex既,當然比佢黎一兩次高潮,佢地覺得累就放過佢地啦
但V係根性入面有種被虐既傾向,理性想停,身體繼續高潮,就算半昏迷都會下面繼續收縮,如果你順佢意,就會 ...

前往最後回覆