[#384-OL V (附OL相兩張)]調教乖乖女Sp

收藏  |  訂閱
13  352.4k

V小姐俾你調教到貼貼服服呢

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-12-15 10:52 發表 查看引用來源
有時都仲會頂下嘴
不過對權威始終有種服從性
鬧佢一鬧,侮辱下佢又聽聽話話
佢真係一個好m
而且都好彩遇上師兄你去開發

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-12-15 11:02 發表 查看引用來源
v見好多人讚佢叻,頂得住我攻勢
想比大家望下當日佢著黎見我,引我插死佢既t back
好乖巧既樣呢
期望更多

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-12-29 09:50 發表 查看引用來源

同小性奴V玩完之後無幾耐,佢就黎M,黎M前佢同我申報定,話黎緊成個星期到WEEKEND都黎M,所以無得做,而再下一星期要趕PRESENTATION,所以計落黎緊兩星期都應該無得再做。
  知道無得做,但都無辦法,因為始終生活都要顧,又無理由衝紅燈,對女仔都唔好 ...
聽落都幾sweert

引用:
原帖由 丁春秋 於 2021-1-4 13:42 發表 查看引用來源
主人打左咁多字,係時候到性奴打下下面會貼返篇V既回憶錄出黎,時間係接住第一次玩完蛋同手銬之後既下一次
今次我唔寫,靠V既描述去呈現返

————————————————————————————

連續見左幾個星期, ...
反而真係鐘意睇女性角度寫既野,特別係玩到失哂魂咁

引用:
原帖由 丁春秋 於 2021-1-24 08:45 發表 查看引用來源
我都係
可惜,V經常會忘記好多過程既特別事
可能因為佢高潮佔去左好多時間,阻礙左大腦記錄呢D畫面
咁可能要拍住片俾佢睇番自己做過咩先打到

引用:
原帖由 丁春秋 於 2021-1-24 08:48 發表 查看引用來源
十二月底,同V抽左時間去左酒店玩左三日
試左好多新野,但我工作太忙,所以交左比V寫
以下係V對呢三日斷續式既記憶
唔知大家睇完,會摸到幾多畫面

————————————————————

christmas 個排就有約好同丁先 ...
享受埋做專屬性奴添

過年會唔會有特別節目呢?

引用:
原帖由 丁春秋 於 2021-3-27 03:34 發表 查看引用來源
做gym唔係好多時間
都係會分返push pull leg 咁操返姐
多d做big3 操core
體力唔會差到去邊既
不過多謝師兄捧場
估唔到呢個post隔左咁耐 仲有新讀者
請教一下,big3 操core係點架?
謝謝

引用:
原帖由 丁春秋 於 2021-3-30 09:08 發表 查看引用來源
Haha 咁要快d抹返乾佢
配唔配合 其實我都會好自然打pat pat
當然 佢越enjoy 我越打得多同大力
成日睇返片都會見到對手pat pat紅晒
願俾男人打到屁股紅哂既女仔先係好女仔

前往最後回覆