[#384-OL V (附OL相兩張)]調教乖乖女Sp

收藏  |  訂閱
11  352.3k

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-11-6 16:33 發表 查看引用來源
  話說,早輪就分享左個我本人麻麻地但回想起就覺得幾搞笑既一個SP既往事,今次就想出POST打下近輪一個新搵既SP,而佢都希望我打出黎。  第一PART主要講大家點樣識,點樣傾到發現佢不為人知既一面,都幾長下,想睇啪啪啪埸面既朋友,可以跳 ...
師兄Good post一定要支持。

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-11-9 22:02 發表 查看引用來源
多謝支持~
師兄呢個係現在式定過去式呢?

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-11-30 19:12 發表 查看引用來源
我都覺,佢個身型加樣加敏感度,加埋個m底,真係少有
唔砌佢,唔調教下佢都唔得
睇師兄個post前我望左相,高質啊師兄。`

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-12-1 23:40 發表 查看引用來源
哈,Dragon兄咁多年都見慣靚女好身材啦
靚女好身材唔出奇,但最緊係佢地自拍,又或自己錄底DIY既好聲音,send完再問你估下頭先高潮時我係諗緊同邊個?

嘩~滿足感度爆燈。所以師兄幸福啊~

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-12-3 23:34 發表 查看引用來源
Dragon兄收服到女女自願咁玩
都好激wo😏😏
聽落似cherry既作風,但對白似啤酒妹口吻
大家玩法唔同遮。其實我好少床上既要求,但當然唔等如我唔玩啦,即師兄如果都係工作至上會有共嗚。
男人做野,如果女生係身邊,佢地會好鐘意係我地忙緊時玩呢樣果樣,例如我地有電話傾,佢地被動開都好,會好衰衰地忽然玩除褲,唔係佢果條,而係我地果條,再玩吹奏,為既係想睇下我地死忍難忍個樣之餘,都想睇下收左線後既我地,會點樣懲罰番佢。咁當然,呢樣係情趣黎,係要互動先好玩。

至於我講既send DIY片,Cherry有,其他女生都有,呢樣其實我好buy。
而啤酒妹妹,其實係技術同鬼主意最多既一個,而且當時既我黎講,當然唔夠佢玩。

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-12-6 23:16 發表 查看引用來源
哈,佢地對你做既事,反而係我對佢地做既事
我地角色調換左
當女生對你有渴求,自然主動更多,我講既唔係玩緊心計,我亦都唔鐘意呢樣,而係彼此有渴望想得更多時就會。

師兄update,一陣慢慢睇。

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-12-10 18:10 發表 查看引用來源
即刻諗起你文中既「揀我定理/你」
無錯,我鐘意獨立又有本事既女人,贏到佢地既芳心,令歷練既佢都會為自己主動放下隔膜,其實係非常有成就感。
我會用揀紅酒黎形容佢地,越醇香既女人,越有層次去慢慢享受。
遠看一樣,親嚐後會令人回味上次,珍惜今次,期待下次。

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-12-29 17:50 發表 查看引用來源

同小性奴V玩完之後無幾耐,佢就黎M,黎M前佢同我申報定,話黎緊成個星期到WEEKEND都黎M,所以無得做,而再下一星期要趕PRESENTATION,所以計落黎緊兩星期都應該無得再做。
  知道無得做,但都無辦法,因為始終生活都要顧,又無理由衝紅燈,對女仔都唔好 ...
師兄正呀喂,要好好珍惜阿V呢~~~~

引用:
原帖由 丁春秋 於 2021-1-3 22:01 發表 查看引用來源
  但我太天真,因為我放震蛋果陣無幫V翻開陰唇,V係一線鮑黎,唔翻開陰唇,粒蛋係貼唔到佢陰蒂,個震動會比陰唇隔住而減輕左,足夠令V敏感同濕,但未強烈到可以令佢高潮。呢一點,係我地坐低左點餐,震左一段時間之後先發現。我見V一直水 ...
先支持,再讀文,正呀師兄,尤其幅相~😝😝

引用:
原帖由 丁春秋 於 2021-1-4 16:25 發表 查看引用來源
Haha 字海 無dragon兄整理得咁好
要辛苦晒睇既人
近日太忙,好彩有師兄update好文~~~~
V既皮膚好似幾好,我鐘意皮膚滑嫩有彈性,呢D手感一流啊師兄。

前往最後回覆