上一頁下一頁
發新話題

[#384-OL V (附OL相兩張)]調教乖乖女Sp

收藏  |  訂閱
423  351.9k

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-12-10 18:54 發表 查看引用來源
多謝淫奴V師妹既分享,希望你同丁師兄會快啲見第5次,再俾丁師兄插壞同屌爛妹妹既大戰🤤
哈,其實佢寫「尋日」,係好耐之前寫,我地見左唔只5次了,好多次

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-12-11 14:39 發表 查看引用來源

無錯,我鐘意獨立又有本事既女人,贏到佢地既芳心,令歷練既佢都會為自己主動放下隔膜,其實係非常有成就感。
我會用揀紅酒黎形容佢地,越醇香既女人,越有層次去慢慢享受。
遠看一樣,親嚐後會令人回味上次,珍惜今次,期待下次。 ...
師兄果然係細品慢嚐,非性急之人
有深度既女人喜好

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-12-11 14:45 發表 查看引用來源
睇黎丁生實在太強,唔係條條女都頂得順。
做愛有時唔係需要量,唔係時間耐同持久就叫好,要對方剛剛好就最fit。
其實唔可以一概而論,要睇對手本質係點
好似我對一d唔係重M既,普通中意sex既,當然比佢黎一兩次高潮,佢地覺得累就放過佢地啦
但V係根性入面有種被虐既傾向,理性想停,身體繼續高潮,就算半昏迷都會下面繼續收縮,如果你順佢意,就會同佢d ex一樣,比到一個「正常」既性愛佢;但你衡量過大家狀況,專橫d,唔比佢控制幾時停幾時繼續,插到佢半死不活咁,佢事後會回味無窮
就算今日我問返佢想唔想黎多次當時咁,佢都一邊話會死嫁會死嫁,一邊點頭話想
對於呢種性奴本質既女仔黎講,「過量」其實先係「適量」

引用:
原帖由 tremulous 於 2020-12-12 14:09 發表 查看引用來源
V 小姐巳經好叻,高潮咁多鑊都頂得順。一般女仔巳經滴曬水腳仔軟
佢都係腳軟流晒水😂
不過比我捉住插 無得停姐嘛

引用:
原帖由 離火 於 2020-12-14 22:14 發表 查看引用來源
V小姐俾你調教到貼貼服服呢
有時都仲會頂下嘴
不過對權威始終有種服從性
鬧佢一鬧,侮辱下佢又聽聽話話

v見好多人讚佢叻,頂得住我攻勢
想比大家望下當日佢著黎見我,引我插死佢既t back
[attach]40041514[/attach]

回覆 306# 丁春秋 的帖子

頭香🤤🤤引死人,打兩下先🤣

回覆 306# 丁春秋 的帖子

個蘿好正,師兄好性福呀

丁兄厲害,古有伯樂相馬,今有丁兄相女。
能摸透唔同嘅女人心底需要來調教
引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-12-15 18:51 發表 查看引用來源
其實唔可以一概而論,要睇對手本質係點
好似我對一d唔係重M既,普通中意sex既,當然比佢黎一兩次高潮,佢地覺得累就放過佢地啦
但V係根性入面有種被虐既傾向,理性想停,身體繼續高潮,就算半昏迷都會下面繼續收縮,如果你順佢意,就會 ...

V妹個屎屁好圓好有肉,真係想立即扯低佢條底褲就插入去。
引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-12-15 19:02 發表 查看引用來源
v見好多人讚佢叻,頂得住我攻勢
想比大家望下當日佢著黎見我,引我插死佢既t back

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆