上一頁下一頁
發新話題

[#384-OL V (附OL相兩張)]調教乖乖女Sp

收藏  |  訂閱
423  352.1k

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2021-1-6 23:06 發表 查看引用來源

但係⋯⋯⋯
你係咁磨,又不時插入
咁樣引人,好難通過呢個考驗喎
考驗當然有難度
唔係邊「考」得到佢
你呢排同老公有無新既突破呀?

引用:
原帖由 離火 於 2021-1-8 11:37 發表 查看引用來源

反而真係鐘意睇女性角度寫既野,特別係玩到失哂魂咁
我都係
可惜,V經常會忘記好多過程既特別事
可能因為佢高潮佔去左好多時間,阻礙左大腦記錄呢D畫面

V:聖誕三日狂歡

十二月底,同V抽左時間去左酒店玩左三日
試左好多新野,但我工作太忙,所以交左比V寫
以下係V對呢三日斷續式既記憶
唔知大家睇完,會摸到幾多畫面

————————————————————

christmas 個排就有約好同丁先生staycation三日兩夜,嘗試下盡情係床上狂歡。宜家唸翻起,個三日真係好瘋狂,訓醒做,訓教做,沖涼做,成個酒店房所有位都做過曬。甚至到最後一日,丁先生都有d頂五緊,五好話我啦。

不過都多得運動過量引致我個腦function五到,最後丁先生的幾次精華,我都吞曬。當然,丁先生都有做攻略,知道我如果feel到係精,會心理抗拒吞五落,所以呢幾次都係我高潮到一半蚊出離,然後成支棍塞入喉嚨深處,甘樣,我就會連吐出離ge機會都無,好順其自然甘吞曬。

三日發生好多野,我好多都記憶錯亂曬,甚至有d以為係之前做或者之後做,係丁先生提醒我,我先記起係個三日入面發生ge事情,而有兩Q,係我印象最深刻。

為左迎接聖誕,我都唸緊要五要買d“武器”裝備下自己,於是上網買左條丁字褲,係一條好普通ge黑色丁字褲,不過係背後,pat pat對上就有個蝴蝶結甘。好似好match christmas 拆禮物甘ge feel所以就揀左呢條。

出離之前都有同丁先生講我有買丁字褲,下次出離著比佢睇,我就plan帶出離過夜ge時候換,但係丁先生叫我一定要第一日出離ge時候著出離,仲要配短裙五準打底。
雖然好怕醜,但係都五係第一次,工多手熟,所以都好聽話甘著左出離。

一入到房,丁先生就將我條裙翻上條腰度,要我趴係張沙發,狗仔式甘比佢睇。雖然睇五到丁先生個表情,但係我感受到丁先生伸出佢隻手,係甘摸無比under遮蓋住ge pat pat,再聽到佢慢慢變沉重ge聲音。

摸下摸下,我就feel到有支好熱ge肉棍打左落離,我擰轉頭,就見到丁先生用手指輕輕將丁字褲個邊邊拉埋一邊,然後不停前後甘用肉棒磨我下面,似入五入甘,係我磨到頂五順,想叫丁先生插入離個陣,支肉棒就好快甘插到最入,頂住我子宮口,我都忍五住叫左出聲。

個日ge第一Q,就係係我全身衣服都整齊,靜係under拉開一條縫甘結束。

因為仲係第一日,丁先生同我都仲好有興致,會用丁先生買翻離ge道具玩。之前有講過丁先生買左手扣,等我無得做到一半推開佢,逃跑五到。今次比上次再多左個口塞同眼罩。一戴上,我就真係好似一個性奴甘,咩都睇五到,講五到,連頂五順被連續高潮想逃走都無機會。成個人爬係床度,撅起個pat pat,好乖甘,等住丁先生,真係性奴甘。

一路插,丁先生,五係,主人仲一直係我耳邊話,係其他人插緊我,描述緊有其他人在場,摸我,揸我,望住我等等。
本身應該好驚,但係伴隨丁先生係下身ge加速,驚之餘更加控制五到自己高潮,插到d水流到成個大比都係,被口塞塞住個嘴,都控制五住,口水直流。

就算主人幫我除曬d野,我都仲係失住神甘,雙眼無曬焦點甘,靜係識得按照主人指示,捉住主人隻肉棒,不停甘lam,含,直至主人再一次,大力甘插入離。

我記得呢一次,係沖涼沖到一半,我地個身仲係濕瀝瀝就開始係浴室做,做到十幾分鐘主人就忍五住,推左我出去房間張床度,都離五切抹幹身,就開始玩束縛,到最後,身上d水都乾曬,再由汗浸濕。
就算宜家事後唸翻起,下面都會不自覺甘濕左。

加油! 支持出文!
引用:
原帖由 丁春秋 於 2021-1-24 16:48 發表 查看引用來源

christmas 個排就有約好同丁先 ...

好爽喎,可以諗起都濕曬的經歷,應該好刺激。

V沉船了 回不了頭😂😂

引用:
原帖由 丁春秋 於 2021-1-24 08:45 發表 查看引用來源
我都係
可惜,V經常會忘記好多過程既特別事
可能因為佢高潮佔去左好多時間,阻礙左大腦記錄呢D畫面
咁可能要拍住片俾佢睇番自己做過咩先打到

引用:
原帖由 丁春秋 於 2021-1-24 08:48 發表 查看引用來源

享受埋做專屬性奴添

做咗3日禁室培慾嘅性奴,係咪好爽好有羞辱感
引用:
原帖由 丁春秋 於 2021-1-24 16:48 發表 查看引用來源

附件

回覆 373# 丁春秋 的帖子

由女仔講返出來,多咗一啲女性嘅柔情同對主人嘅順服!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆