上一頁下一頁
發新話題

[#384-OL V (附OL相兩張)]調教乖乖女Sp

收藏  |  訂閱
423  352.1k

師兄出post一定要支持先,再慢慢睇內文。

引用:
原帖由 丁春秋 於 2021-3-3 23:24 發表 查看引用來源
  有師兄問呢排同V點,新年有無約出黎玩……咁就當然有啦,但其實都唔係太特別,所以無打上黎。今次想寫上星期約V既一次深刻經歷。
  上星期,我同V約好,等佢做完公事就會合上酒店,見面果下,見到V上身恤衫,下身西裝短裙,黑絲尖頭 ...
插到全身硬晒,高潮到跌唔返落黎… 係咪好有成就感呢?

仲有 pat 剃鬚膏晌庶未刮走....

引用:
原帖由 2dmatchman 於 2021-1-24 17:46 發表 查看引用來源
加油! 支持出文!

冇得頂。。絕配一對

應該穿住對尖頭鞋嚟玩會更正

幾時再有update

V 小姐,可唔可以比丁先post 多d OL 相呀,引死人喇,仲想睇呀

引用:
原帖由 joe415 於 2021-3-7 05:39 發表 查看引用來源
應該穿住對尖頭鞋嚟玩會更正
對 著住 heels 黎插 好正

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-11-8 23:00 發表 查看引用來源
  傾下傾下,我地又錫埋一齊,因為V個線條同身體質感太好,我一攬住佢好快又硬左,於是又開始周圍錫,戴好套就慢慢進入,中間過程唔多描述,大家會睇到眼花同厭,因為第二次我地唔計前戲,插入起都插左8個字,男上女下,女上,DOGGIE……最深刻係,我 ...
wow, i like your detail.

let me feel your sex + fun + emotion, please keep on, thx!!!

btw, how old are you? you made me feel you are so powerful.

spend a lot of time on Gym?

DELETE DELETE DELETE

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆