上一頁下一頁
發新話題

[#384-OL V (附OL相兩張)]調教乖乖女Sp

收藏  |  訂閱
423  352.0k

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2020-11-11 08:27 發表 查看引用來源

應同V講,真係好有畫面
放心,平時有用護墊條under唔會濕嘅
除非⋯⋯⋯⋯🤪
除非果日你百厭 想引老公插你?😏

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-11-11 08:44 發表 查看引用來源
呢個要靜靜雞講先得喎😂
咁趁而家靜靜雞 講下😏😏

引用:
原帖由 libbso 於 2020-11-13 01:23 發表 查看引用來源
其實我真係唔知女仔嘅體質係唔係個個唔同,點解可以咁多次高潮,我老婆次次都係一次之後就好似男人咁進入聖人模式,我正當size每次都有4-5個字耐力,但都係一次,點解呢 ...
其實睇體質 同雙方個結構夾唔夾
即係以我為例 我偏長
如果對方g點咁岩係最入果位
咁我每下插入去 龜頭果個位都會最大程度磨擦同壓到對方g點 快插之下佢會好快投降;若果對方g點落係出d既位,而我又下下到底咁鋤,其實佢受既內陰刺激會好少
而體質,我試過有對手插左成個鐘,連插四五次佢都高潮唔到;但換第個就高潮幾次;而家呢個就仲誇張,一高潮唔停,但以前d仔都無插到佢高潮幾十次,所以對方體質以外又睇技術同體能,睇你會唔會衝下,老婆聖人,你會唔會試下再加插,睇下佢係抗拒定接住再黎一次,係會插返你定會馴服,呢樣又要睇性格

引用:
原帖由 c_for_car 於 2020-11-13 08:49 發表 查看引用來源
成年都冇 你唔係咁冇吸引力掛 好難維持下去
湊小朋友係好辛苦
基本上出世頭個年,真係好攰
完全無唸過呢樣嘢
有時間,就係睡覺💤

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-11-13 15:42 發表 查看引用來源
除非果日你百厭 想引老公插你?😏
哈哈
被識穿 🤣

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2020-11-13 20:54 發表 查看引用來源

湊小朋友係好辛苦
基本上出世頭個年,真係好攰
完全無唸過呢樣嘢
有時間,就係睡覺💤
我都經歷過 一定啦 做愛呢家野 太多就冇唔新鮮感 太少就唔夠親密

回覆 115# cathy_wa 的帖子

咁你成唔成功先?😉

回覆 109# cathy_wa 的帖子

咁耐同埋生完小朋友,好多都會少咗做!你有冇著啲性感內衣褲引下佢?

引用:
原帖由 licklickson 於 2020-11-14 00:02 發表 查看引用來源
咁你成唔成功先?😉
唔成功呀
原先約好咗唸住昨晚,所以就一早搞掂小朋友瞓覺,
等佢返黎,點知佢沖完涼後一句太攰,就無
咁唯有返上床瞓

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2020-11-13 20:55 發表 查看引用來源

哈哈
被識穿 🤣
哈 太易識穿喇
你對佢再主動d試下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆